image

2007-05-13: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugdcompetitie.

2e prijs voor Elano bij de Nationaal Veenendaal Open voor Jeugdspelers

Op 12 mei 2007 hebben Lotte Bargerbos, Elano Nijkamp en Geovanni Nijkamp deelgenomen aan het Nationaal Veenendaal Open voor Jeugdspelers.


In het enkelspel kwam OSM's Jeugdclubkampioene Lotte, vanwege een blessure aan haar voet, niet door haar poule. Anders zou zij misschien wel voor een prijs in aanmerking zijn gekomen. Ook in de mix, die zij samen met Elano speelde, werd dit duo jammer genoeg in de kwartfinale uitgeschakeld. Ook hier raakte Lotte opnieuw geblesseerd. Ditmaal werd de ongelukkige Lotte door Elano met de shuttle aan haar hoofd geraakt.


In het enkelspel deed onze Jeugdclubkampioen bij de jongens het heel erg goed. Na 2 sterke partijen in de poule en een bye in de kwartfinale wist Elano ook in de halve finale in 2 sets te winnen. In de finale was de spanning misschien wel wat groot en zijn opponent was wel een maatje te groot, maar een 2e plaats op dit toernooi is erg goed.


Geovanni trof het niet in zijn enkelspel. Hij was bij Mathias Malta ingedeeld. Deze jongen speelt al in de 2e klasse bij de volwassenen. Dat niveau is nu nog wat te hoog, al moesten er wel eerst 3 sets worden gespeeld om Geovanni aan de kant te zetten.


Al met al was het een geslaagd toernooi en konden we met een prijswinnaar naar Maarssen terugkeren.Plaats je reactie onder dit bericht