image

2007-06-30: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

OSM Badminton organiseert aan het begin van het seizoen enkele open dagen. Tijdens deze open dagen kan iedereen, kinderen en volwassenen, kennis maken met de sport badminton in het algemeen en onze vereniging OSM Badminton in het bijzonder.

Er zijn twee open avonden:


- maandag 3 september in de OVVO-hal op Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg (verzamelen in de bar om 20:30)


- donderdag 6 september in de Bisonhal Maarssenbroek (verzamelen op de tribune om 20:30).


Wanneer u sportkleding en sportschoenen (géén zwarte zool) meeneemt, kunt u onder leiding van onze trainers vrijblijvend een training volgen. De open avonden zijn voor volwassenen.


Voor de jeugd er is een open ochtend op zaterdag 8 september in de Bisonhal om 08:30 voor kinderen tot 12 jaar en om 09:45 voor jeugd van 13 tot 18 jaar.


Ons aanbod


Om u de gelegenheid te geven het badmintonnen snel onder de knie te krijgen, bieden wij u het volgende starterspakket aan: contributie voor het hele seizoen 2007-2008, inschrijfgeld, carbon/graphite racket met hoes en de beginnerstraining:


Dit alles voor slechts € 180!


Jeugdleden betalen € 122. Hiervoor kunnen ze het hele seizoen trainen en spelen op zaterdagochtend of op vrijdagavond (dit aanbod is exclusief racket).

Plaats je reactie onder dit bericht