image

Huldiging team 2 & 3

2006-03-13: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Huldiging team 2 & 3

Er was nog geen melding van gemaakt op deze site, maar waarschijnlijk wisten velen het al: team 2 & 3 zijn dit seizoen kampioen geworden in respectievelijk de eerste en derde klasse.


Op zaterdag 25 februari mochten zijn de strijd aanbinden met andere poulewinnaars. Team 3 moest al vroeg beginnen en trof in hun eerste wedstrijd meteen de sterkste tegenstander uit hun poule. De wedstrijd was erg spannend maar pakte uiteindelijk net in het voordeel uit van de tegenstander. De partij tegen het andere team uit hun poule werd wel gewonnen, maar helaas was dit niet voldoende om als winnaar in de poule te eindigen.


Team 2 had maar twee tegenstanders en begon de dag voortvarend. Er werd met 8 - 2 gewonnen van een team van BC Amersfoort. Hierna moest het andere team uit de poule, Stuban 3, het opnemen tegen het team van BC Amersfoort. Deze wedstrijd werd 8 - 2 in het voordeel van Stuban en dus zou de wedstrijd van team 2 tegen Stuban geen gemakkelijke worden. Dat werd het ook niet want team 2 verloor met 8 - 2. Forse cijfers, maar er moet wel bij gezegd worden dat OSM in veel partijen gewaagd was aan de spelers van Stuban. Het verlies nam echter niet weg dat team 2 een tweede plek behaalde met als gevolg dat OSM Badminton weer een 'skitterende' beker rijker is.


Vrijdag 10 maart werden team 2 en 3 gehuldigd. Hieronder staan 3 foto's van de huldiging. Mariska van team 3 was helaas niet aanwezig.

Team 2


Team 3 (helaas zonder Mariska)Team 2 & 3 samen met trainer Uun
Plaats je reactie onder dit bericht