SIT Toernooi 2007

foto

18-11-07: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

De 2007-editie van het Senioren Invitatie Toernooi was een groot succes.

Op donderdag 15 november werd het jaarlijkse SIT-toernooi gehouden in de Bisonhal. Om half 9 begonnen de inschrijvingen en het indelen van de poules, om kwart voor 9 begonnen de wedstrijden.

Er waren 3 poules, poule 1 bestond uit:
Gerben v.d. Bosch en Petra Elsendoorn.
Janke Scharff met haar broer Bernard Scharff. Ze hadden een zeer spannende eerste wedstrijd tegen Gerben en Petra die eindigde in een gelijkspel. Na een tweede partij bleken Gerben en Petra net iets sterker en gingen zij door naar de poule-finale.
Linda Elsendoorn en Leon v.d. Bosch.
Wouter Tengeler en zijn broer Peter. Het badminton verleden van Peter was duidelijk zichtbaar en ook zij bereikten de finale van hun poule. Na een zeer spannende partij ging de winst met 27-25 naar Gerben en Petra.
Alexander en zijn goede vriend André, die helaas na twee wedstrijden met een zwaar ingescheurde achillespees de hal moest verlaten. Hij wordt dinsdag geopereerd en wij wensen hem sterkte met het herstel.

Poule 2 bestond uit:
Anne-Jet Bennink en haar zoon Maarten Hoogcarspel, Maarten speelde zeer fanatiek wat leidde tot zeer mooie rally's.
Ron Moers en zijn dochter Eline speelden volgens een goed lopend mix-systeem en dit leverde mooie beelden op. Eline was goed aan het net en deed haar best om de shuttles tegen te houden. Ron smashte de gaten in de grond om de tegenstander te intimideren. We zijn nog steeds bezig met de herstel werkzaamheden ;-).
Eric speelde samen met de zoon van Ron: Lennart. Deze fanatieke schaker kan ook een aardig shuttletje slaan en met zijn 10 jaar was hij de jongste van de avond. Niettemin werden Eric en Lennart de winnaars van hun poule.
Michel Post en Dennis van de Kant vormden het vierde koppel in de poule. Na een lastig begin liep hun samenspel in de loop van de avond steeds beter. Helaas was de avond niet lang genoeg om de finale te halen. OSM wenst Michel veel succes in de Voorjaarscompetitie.
André Steen en Daan Maatman waren allebei vergeten dat het SIT-toernooi voor vanavond gepland stond en besloten terplekke een team te vormen. Zij zorgden voor veel tegenstand en dit resulteerde in leuke wedstrijden, bedankt mannen!
Zij waren niet de enige die vergeten waren dat het SIT-toernooi gaande was, want om 20:42 liep George den Blanken binnen en hij vormde een koppel met Pieter Overdijk die in zijn eentje nog bij het afhangbord stond te wachten.

Poule 3 bestond uit:
Nelleke de Jong en Beppie Langeraar die beiden pas lid zijn geworden bij OSM Badminton en besloten om ook mee te doen met het SIT-toernooi. Een goede manier voor nieuwkomers om de andere leden te leren kennen.
Marjolein Bart had haar vader Vincent meegenomen. Ze hadden een zware dobber aan het gelegenheidsduo Josephine Bart en Leen Schipper die uiteindelijk de finale van hun poule wonnen.
Martin van Amerongen en zijn dochter Rienke hadden twee van de vier wedstrijden gewonnen. Het was niet goed genoeg voor een finaleplaats, maar desondanks wel fantastisch gespeeld.

De TC wil iedereen bedanken voor hun komst en sportiviteit en hoopt iedereen volgend jaar weer terug te zien.

Rowin Niewerth


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.