image

Clubkampioenschappen 2006

2006-01-13: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Clubkampioenschappen 2006

Clubkampioenschappen 2006, daar moet je bij zijn!


Na het succes in 2005 worden dit seizoen opnieuw de clubkampioenschappen in het weekend gehouden. Onze senioren zullen hun poulewedstrijden spelen op zondag 26 maart en onze jeugd op zaterdag 1 april (nee, dat is zeker geen grapje!). Alle wedstrijden zullen deze keer gespeeld worden in de Bisonhal. Dit betekent dat er steeds met dezelfde shuttles gespeeld kan worden en wel met de yonex mavis slow shuttles (de witte dus). Onze altijd gezellige en bijzonder spannende finaledag zal in 2006 plaatsvinden op zondag 2 april. Op die dag spelen de jeugd en de senioren dus in dezelfde sporthal.


Ook dit seizoen mag iedereen zich weer inschrijven voor het onderdeel of onderdelen van zijn of haar keuze. Besef echter wel dat het bijzonder zwaar zal worden als je je besluit in te schrijven voor alledrie de onderdelen (single, dubbel én mix). De TC kan er alleen voor zorgen dat je niet twee wedstrijden tegelijkertijd hoeft te spelen. Het kan echter wel voorkomen (vooral tijdens de poulewedstrijden) dat je twee of meer wedstrijden achter elkaar moet spelen.


Senioren: Op veler verzoek willen we ook dit jaar weer proberen om aparte kampioenschappen te houden voor competitiespelende en niet-competitiespelende leden. Dit lukt echter alleen als we voldoende inschrijvingen binnenkrijgen. Hopelijk schrijven jullie je ook dit jaar weer massaal in! Ook leden die nog maar net lid zijn, zijn van harte welkom. De kampioenschappen zijn altijd gezellig, een leuke manier om je clubgenoten te leren kennen en je speelt eens tegen iemand anders dan waar je tijdens het vrij spelen of de trainingen tegen speelt.


Inschrijven senioren: Inschrijven kan door het inschrijfformulier uit te knippen, in te vullen en daarna in te leveren bij Sandor Musto, Pim de Graaf of Marida Löwik. Maar als je beschikking hebt tot internet dan verdient het de voorkeur om even een mailtje te schrijven naar Marida: marida@planet.nl.


Zet hierop welke onderdelen je wilt spelen en als het een dubbel of mix betreft met wie je gaat spelen. Ook geef je even aan of je mee wilt doen bij de competitiespelers of de niet-competitiespelers.


Inleverdatum: uiterlijk voor 1 februari 2006!


Lunch: Dit jaar willen we een lunchpakket aan gaan bieden aan onze leden. Dit waren we vorig jaar al van plan maar dat is toen helaas niet gelukt. Dit jaar willen we eens kijken of het wel lukt en of het een succes zal zijn. Houd de website in de gaten voor meer info!


Om misverstanden te voorkomen wordt er van de dubbels/mix verwacht dat beide spelers het inschrijfformulier inleveren!


De organisatie heeft het recht om van de opgegeven categorie af te wijken.


Mocht achteraf blijken dat je niet deel kunt nemen op één van de speeldagen, geef dit dan tijdig door aan de JC of TC en probeer zelf te zorgen voor een vervanger/ster. Wanneer je een vervanger hebt gevonden geef dan ook dit tijdig door aan één van de JC- of TC-leden.

Plaats je reactie onder dit bericht