image

2007-12-15: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugdcompetitie.

De Regio Junioren Kampioenschappen worden gehouden op 16 en 17 februari 2008 in de Juliana van Stolberg hal te Amersfoort. Op 23 en 24 februari 2008 is in dezelfde hal een internationaal Junior Master toernooi. Daarnaast is het Castellum Jeugdtoernooi op 19 april 2008. Schrijf op tijd in!

De Regio Junioren Kampioenschappen
NBB regio Centrum organiseert dit toernooi, waarbij het gaat om het regiokampioenschap in de onderdelen enkel, dubbel en mix in de categorieën U11 t/m U19. Hier vind je de uitnodiging.


Het Internationaal Junior Masters Toernooi
BC Amersfoort organiseert op 23 en 24 februari 2008 dit Junior Masters toernooi dat deel uitmaakt van het Junior Masters Circuit, U11 t/m U15. Hier vind je de uitnodiging.


Castellum Jeugd toernooi
BC Castellum uit Vleuten organiseert het Castellum Jeugdtoernooi op 19 april 2008. Voor dit toernooi kan ingeschreven worden via www.toernooi.nl.


Let er op dat veel jeugdtoernooien de laatste jaren altijd vrij vol zitten aan inschrijvingen. Bij het Houten jeugdtoernooi in september jl moesten ongeveer 25 kinderen teleurgesteld worden, omdat ze pas op het laatste moment inschreven. Ook vorig jaar zat de RJK overvol, dus als je graag mee wil doen, dan is tijdig inschrijven wenselijk!

Plaats je reactie onder dit bericht