image

2003-09-01: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Vanaf 1 september start het badmintonseizoen bij OSM Badminton.

De vereniging heeft 130 seniorleden en bijna 100 jeugdleden en biedt haar leden de mogelijkheid om zowel op recreatief als competitieniveau badminton te spelen.


Jeugd
De jeugd van OSM (van 6 tot 18 jaar) speelt elke zaterdagochtend in de Bisonhal. Ze krijgen een training van één van de vele trainers van OSM en er is gelegenheid om wedstrijden te spelen. Behalve de trainer zijn er ook altijd begeleiders voor met name de jongste spelertjes. Talentvolle en ambitieuze jeugdspelers kunnen op maandag-, woensdag- en vrijdagavond extra trainingen volgen. De trainingen hebben verschillende niveaus: van gevorderd-recreatief tot de competitietrainingen van Uun Santosa.


Open ochtend
De vereniging nodigt iedereen uit voor de open ochtend op zaterdag 13 september a.s. in de Bisonhal om 8.30 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 09.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen eerst een korte inleiding over badminton en onze vereniging OSM. Hierna kan onder begeleiding van onze trainers Uun Santosa, Rob Smeets en Geert-Jan Fluitman gespeeld worden. Je wordt verzocht in sportkleding te verschijnen en sportschoenen zonder zwarte zool te dragen. Als je geen eigen racket hebt, kun je tijdens de open ochtend een racket lenen van OSM.


Volwassenen
De volwassenen spelen tijdens de vrije speelavonden op maandag in de OVVO-hal en op donderdag in de Bisonhal. Op die avonden zijn ook trainingen te volgen, die zich richten op de beginnende en recreatieve spelers. De competitietrainingen vinden plaats op woensdag- en vrijdagavond. Behalve de speelavonden en trainingen organiseert de vereniging diverse toernooien voor haar leden. Zo zijn er ruimschoots mogelijkheden deze leuke sport te beoefenen en is er voor elk wat wils.


Open avonden
De open avond is er voor iedereen die wil proberen of badminton in de sporthal net zo leuk is als op het strand of de camping. OSM Badminton organiseert twee open avonden voor volwassenen: op maandag 8 september in de OVVO-hal en op donderdag 11 september in de Bisonhal. Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte inleiding over badminton, waarna u zelf kunt badmintonnen onder leiding van onze trainers Piet Elsendoorn, John van Rooijen en Uun Santosa. Op de donderdagavond zal tevens een korte demonstratiewedstrijd gespeeld worden. Als u mee wilt spelen, wordt u verzocht in sportkleding te verschijnen en sportschoenen zonder zwarte zool te dragen. De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.


De OVVO-hal ligt op het Sportpark Daalseweide. Er is een parkeerplaats tegenover het Brocacef (voorheen ACF)-gebouw aan de Amsterdamsestraatweg. Dan even doorlopen langs de tennisbanen van Luck Raeck naar de blauwe OVVO-hal. De open avond start in de kantine. De sporthal Bisonhal ligt in de Maarssenbroekse wijk Bisonspoor. Daar verzamelen we op de tribune. Routekaartjes vindt u hier.


Aanbieding
Het badmintonseizoen loopt van september tot en met juni. De jeugdcontributie voor een seizoen bedraagt 93 euro plus een eenmalig inschrijvingsbedrag van 7 euro. Hiervoor kan een jeugdlid elke zaterdagochtend spelen en trainen. De extra trainingen kunnen worden gevolgd tegen een apart bedrag, dat varieert per gewenste training. Volwassenen betalen 138 euro per seizoen met een inschrijfgeld van 11,50 euro Hiervoor kunt u op de vrije speelavonden badmintonnen. Beginnende leden bieden wij voor 20 euro een beginnerstraining aan, bestaande uit 8 lessen. In de maand september geldt een speciale aanbieding: jaarcontributie plus inschrijfgeld plus beginnerstraining voor een totaalbedrag van 150 euro.


Voor meer informatie over OSM Badminton kunt u terecht op www.osmbadminton.nl of bij de secretaris, Ronald Koenis, telefoonnummer 0365-569973.

Plaats je reactie onder dit bericht