image

Najaarscompetitie seizoen 2006/2007

2006-11-01: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Hieronder volgt een kort verslag van de najaarscompetitie tot zover.

De laatste wedstrijden worden pas eind januari gespeeld dus tot die tijd blijft het nog zeker spannend welke teams zullen promoveren of degraderen of zich netjes zullen handhaven in de klasse waarin ze zitten. Zoals jullie waarschijnlijk al wisten zijn vorig jaar twee teams gepromoveerd naar de Hoofdklasse! Als competitieleidster ben ik trots te kunnen melden dat beide teams het uitstekend doen in deze klasse.


Team 1 (met Ronald Kieft, Martijn van Geelen, Erik Pelgrim, Sietske Lammers en Ellen Lemmens) zit in een zeer aan elkaar gewaagde poule. Van de eerste vier gespeelde wedstrijden waren er maar liefst 3 een gelijkspel!


Team 2 (met Niels Eijkelkamp, Jeroen Bouma, Mirjam Limbeek-Biezepol en Cindy Galesloot) doet het uitstekend. Zij hebben zelfs nog promotiekansen als ze een team van 12-jarigen kunnen verslaan in de return.


Ook in de tweede klasse hebben we dit jaar 2 teams. Op papier staat dit erg leuk maar achteraf was het wellicht beter geweest om de vrijgekomen plaatsen in de tweede klasse te laten schieten en toch voor die derde klasse te gaan.
Team 3 (met Ton Schut, Edwin van Velzen, Sandra Galesloot en een gelukkig van blessure terugkomende Esmee de Graaf) en team 4 (met Jeffrey Schijven, Rowin Niewerth, Fineke Selles, Cherelle Selles en Nadine Hagenbeek) hebben tot op heden helaas nog geen wedstrijd kunnen winnen. Maar OSM zou OSM niet zijn als ze niet stug vol bleven houden, ik ben er dan ook van overtuigd dat ik aan het einde van het seizoen kan melden dat beide teams minstens één wedstrijd hebben gewonnen!


Ten slotte hebben we ook dit jaar weer een team in de Herenklasse. Dit team 5 (met Geert-Jan Fluitman, Jesper van Breugel, Bart Lammers en Winfred van Tienen) gaat ieder jaar met sprongen vooruit. Van de vier gespeelde wedstrijden hebben ze er al 2 weten te winnen. Een uitstekend resultaat!


Veel teams schrijven na elke wedstrijd een verslag voor onze website. Deze verslagen zijn terug te vinden op www.osmbadminton.nl onder het kopje Competitie. Als je daar op de uitslagen van de teams klikt kom je bij het betreffende verslag.


Op de site staat ook precies aangegeven wanneer welke teams thuisspelen. Als je een keer een zondagochtend per ongeluk vroeg bent opgestaan kun je dus altijd je clubje komen aanmoedigen.


Met vriendelijke groeten,
Marida Löwik, Competitie-leidster

Plaats je reactie onder dit bericht