Nationale Sportpas

foto

07-12-09: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

De NBB bericht ons dat er vertraging is bij het uitgeven van de nieuwe Nationale sportpassen.

De Nationale Sportpas die in bezit is van de NBB-leden loopt t/m 2009. De nieuwe Nationale Sportpas komt eraan: alle personen die per 1 januari 2010 lid zullen zijn van de NBB, zullen automatisch een nieuwe sportpas ontvangen. Echter zal deze pas niet in de maand januari 2010 verstrekt worden maar naar verwachting eind maart 2010. De reden van deze vertraging is te vinden in de ontwikkelingen binnen de NBB qua naam en logo van de organisatie. Wijzigingen van naam en logo dienen statutair door de Bondsvergadering te worden vastgesteld. De Bondsvergadering vergadert op 30 januari a.s. Pas na deze datum zullen we de lay-out van de nieuwe pas definitief kunnen maken.

Tot de verstrekking van de nieuwe Nationale Sportpas is de huidige pas (die nu in bezit is van de leden) geldig als lidmaatschapsbewijs binnen de NBB. Dit voor alle personen die op 1 januari 2010 geregistreerd staan als NBB-lid.

Voor competitiespelers geldt dat ze per 1 januari 2010 geregistreerd dienen te zijn als NBB-lid en een geldig bondsnummer hebben. Spelers die per 31 december 2009 zijn afgemeld, zijn dus vanaf 1 januari 2010 niet speelgerechtigd.

NB: Alle leden van OSM zijn aangemeld als NBB-lid. Meer info en links op de NBB/Sportpas-pagina.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.