image

Badminton = sporten met plezier

2010-01-06: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Is sporten ook één van jouw goede voornemens voor 2010? Dan is badminton een uitstekende keuze, het is sporten met plezier. Je kan bij OSM Badminton elke week badmintonnen op alle niveaus. Binnenkort zijn er open dagen en als je deze maand lid wordt, is er een speciaal actie-aanbod.

Beginnende spelers kunnen bij de senioren op de maandagavond of de donderdagavond in recreatief verband spelen. Als je nog nooit badminton in clubverband hebt gespeeld, is er een beginnerscursus. Hier leer je in acht avonden de belangrijkste technieken, want het is toch iets meer dan overslaan op de camping. Voor toeschouwers lijkt het een klein veld, maar op het moment dat je in het veld staat, besef je pas hoe groot het is. Ook de rackets zijn van een iets andere kwaliteit dan meestal op de camping wordt gebruikt: bij OSM blijven de shuttles niet tussen de snaren zitten. Zij die al kunnen badmintonnen, kunnen de beginnerscursus ook overslaan, alhoewel een opfriscursus soms aan te raden is.


Ervaren spelers kunnen bij OSM ook terecht voor het serieuze werk. Dit jaar speelt OSM met 12 teams in de competitie; vanaf de jongste klasse van de jeugd tot en met het landelijk niveau. Onder de bezielende leiding van hoofdtrainer Uun Santosa (meervoudig Nederlands kampioen) kunnen zij zich nog verder verbeteren. Eerst het niveau verkennen? Kom dan een keertje proeftrainen, aanmelden kan via de website www.OSMBadminton.nl.


Open avonden
OSM Badminton organiseert twee open avonden voor volwassenen die het badminton willen proberen: op donderdag 7 januari in de Bisonhal te Maarssenbroek en op maandag 11 januari in de OVVO-hal (de blauwe hal op Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg). Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte inleiding over badminton, waarna je zelf kan badmintonnen onder leiding van onze trainers. Neem dan wel sportkleding en sportschoenen mee. De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.


Open ochtend
De jeugd kan komen de open ochtend op zaterdag 9 januari in de Bisonhal om 9.00 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 10.15 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen eerst een korte inleiding over badminton en daarna kan onder begeleiding van onze trainers naar hartelust gespeeld worden. Je hebt alleen gymkleding nodig, wij zorgen voor rackets en de rest.

Aanbod
OSM badminton begint het jaar met een magnifiek aanbod: én een racket (sportracket met hoes), én de beginnerscursus, én de contributie tot juli 2010, én het inschrijfgeld voor het actiebedrag van 119 euro. Voor de jeugd geldt een iets ander aanbod: voor slechts 80 euro kunnen ze een half jaar elke zaterdag trainen en spelen. Op de open dagen leggen we je vrijblijvend alles uit. Kun je niet op een van de genoemde dagen, dan zijn voldoende andere mogelijkheden om een keer te komen kijken of proefspelen. Voor meer informatie kun je terecht op www.osmbadminton.nl of bel: 0346-569973.

Plaats je reactie onder dit bericht