image

Champagnetoernooi weer groot succes

2010-01-06: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren.

Met ruim 40 badmintonners op de baan was het champagnetoernooi weer een heel gezellig en geslaagd evenement.

Ondanks het koude weer stroomden veel badmintonners de zaal in voor het champagnetoernooi. Inschrijven kon ter plekke, waarna de organisatie (in handen van Ingrid Janssen, Janke Scharff (die invielen voor de geblesseerde Alexander) en Ronald Koenis) iedereen koppelde aan een gelegenheidspartner en elk team indeelde in één van de drie poules.


Daarna gingen we twee uur achter elkaar los op de baan. Het ging niet direct om het winnen, maar vooral om zoveel mogelijk punten verzamelen binnen partijtjes van precies 11 minuten. Daarnaast ging het natuurlijk ook om de gezelligheid en weer even bijpraten over de afgelopen dagen en de vooruitzichten voor het nieuwe jaar.


Nadat in de poules alle wedstrijden waren gestreden, werden de punten geteld en ... gingen we naar de kantine voor het belangrijkste deel van dit toernooi.


Eerst kregen de teams die de meeste punten bij elkaar wisten te sprokkelen in hun poule de traditionele halve taart: Ton Schut & Marcel de Groot; Ineke Spall & Frans den Elzen en Lara Hoekstra & Gerben van den Bosch. Daarna hield Ronald nog een nieuwjaarstoespraak die gelukkig erg kernachtig was en dus in zijn geheel kan worden opgenomen in dit verslag: Op een sportief 2010, Proost!


Plaats je reactie onder dit bericht