TC zoekt hulp

foto

20-01-08: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

De technische commissie, verantwoordelijk voor de organisatie van senioractiviteiten, zoals trainingen, toernooien en de competitie, zoekt hulp.

Iedereen vindt het leuk om aan toernooien mee te doen, of om te spelen in teamverband in de voorjaars- of najaarscompetitie. Ook wordt het op prijs gesteld als de trainingen en het materiaal goed worden verzorgd. Het zou dan ook jammer zijn als deze zaken zouden komen te vervallen.

De net genoemde taken, die slechts een greep zijn uit het totale takenpakket, horen allemaal bij het werk van de Technische Commissie. Op het moment wordt de Technische Commissie gerund door slechts één persoon die al deze taken op zich moet nemen. Dit is bijna onhaalbaar voor een enkele persoon. Daarom zoekt de TC vrijwilligers die hun steentje bij willen dragen aan de werkzaamheden van deze commissie, zodat iedereen volop van het badmintonnen kan blijven genieten.

De werkzaamheden van de Technische Commissie zijn behoorlijk uitgebreid, waardoor hulp zeer welkom is. Als u al bereid bent om ten minste één van de vele taken op u te nemen, zijn wij u al meer dan dankbaar! Een dergelijke taak zal u weinig werk bezorgen per maand. U moet het dan ook meer zien als een kleine verdienste naar uw club en clubgenoten.

Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar Bart Lammers.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.