image

Uitnodiging CHEMPS Open Training

2010-05-29: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

Op donderdag 3 juni vindt in sporthal De Lindenhof te Odijk van 18.00-20.00 de 'Open training' van de CHEMPS breedte- en selectietrainingen plaats.


Iedere enthousiaste badmintonner tussen de 7 en 21 jaar is dan van harte welkom om kennis te maken met CHEMPS, de trainers en de spelers. Vooral spelers tussen de 7 en 12 jaar worden uitgenodigd deze stap te maken, maar ook oudere spelers zijn welkom op de ‘Open Training’.

Op de maandag vindt er een breedtetraining plaats in Wijk bij Duurstede. Aan de breedtetraining is een selectietraining gekoppeld in Odijk. Deze is op de donderdag. Daar kunnen de beste kinderen uit de maandaggroep voor de tweede keer trainen.

Tijdens de trainingen zorgen de trainers voor een persoonlijke benadering en houden ze jou ontwikkeling nauw in de gaten. De manier waarop jij je sport beleefd vinden we erg belangrijk. Haal jij eruit wat er in zit?

Naast de dertig trainingen, van 2 uur, gaan we met elkaar naar vier/vijf toernooien. Onder begeleiding van de trainers worden daar de wedstrijden gespeeld.
Zo gaan de oudere spelers naar een Nederlands Jeugdkampioenschap of Satelite-toernooi. De jongste spelers gaan vaak naar regionale jeugdtoernooien dichtbij de trainingsplaatsen.

We proberen ieder jaar een leuke afsluiting te organiseren en houden ook ieder jaar een sponsortraining voor een hulpontwikkelingsproject. Dit jaar hebben we Tobbista uit Kenia geholpen met haar opleiding.

De CHEMPS breedte- en selectietraining is in 2004 ontstaan vanwege het wegvallen van alle georganiseerde (breedte-)trainingen door de Nederlandse Badminton Bond. Van twee trainingen met ongeveer 19 kinderen zijn we gegroeid naar drie trainingen (sinds 2008 ook Arnhem) met meer dan 65 kinderen.

Voor meer informatie, het downloaden/bekijken van de Open Training-poster en algemene flyer van de CHEMPS breedte- en selectietraining, kunnen jullie terecht op onze site. Opgeven kan door het aanmeldformulier op de site te gebruiken.


Met vriendelijke en sportieve groet,
Luc Maessen
CHEMPS breedte- en selectietraining

Plaats je reactie onder dit bericht