Opgave Najaarscompetitie

foto

02-03-08: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Ook volgend jaar wil OSM weer met veel teams deelnemen aan de najaarscompetitie. Je kan je inschrijven tot 10 april.

De najaarscompetitie vindt plaats van september 2008 t/m januari 2009. In deze competitie strijden onze badmintonteams elke week om het kampioenschap van hun poule en als dat lukt kan het team daarna OSM vertegenwoordigen op de regiokampioenschappen.
Schrijf je op tijd in, zodat de teamsamenstellers tijd genoeg hebben!

Jeugd
OSM J5 was afgelopen seizoen kampioen. Dat is vast ook iets voor jou! Hier vind je meer informatie over wat zo'n competitie precies is. Inschrijven kan door dit formulier uit te printen en in te vullen.

Het beste is om van tevoren met andere spelers van jouw leeftijd af te spreken om een team te vormen. Iedere speler moet zich wel zelf opgeven en het formulier laten ondertekenen door een van de ouders. Je kunt je ook alleen aanmelden, maar dan is het onzeker of er voldoende andere aanmeldingen zijn van spelers van jouw leeftijd om een team te vormen. Kun je niet in een team geplaatst worden, dan kun je eventueel reservespeler worden. Je valt dan in als een speler van een team een keer niet kan meespelen.

Janke Scharff
Contactpersoon Jeugdcompetitie

Senioren
Als je mee wilt doen met de Najaarscompetitie van volgend seizoen, geef je dan hier op vóór 10 april.
Meer informatie over de najaarscompetitie vind je hier. Het is belangrijk dat iedereen zich op tijd inschrijft, aangezien de samengestelde teams op tijd bij de Badmintonbond moeten worden opgegeven. Ieder jaar is het merendeel van de (vaste) competitiespelers te laat met inschrijven. Dit jaar wordt de Technische Commissie strenger met de inlevertermijn van de inschrijvingen, dus wees gewaarschuwd!

Belangrijk: Mensen die vorig jaar al competitie speelden moeten dit jaar ook vermelden of ze door willen gaan met competitie.

Rowin Niewerth en Bart Lammers
Technische Commissie


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.