image

Veel OSM-ers op Castellum Open

2008-03-12: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren competitie.

Er waren veel deelnemers van OSM bij het Castellum Open toernooi in Vleuten. Ton en Sandra wonnen het gemengd dubbel 8.

Een groot aantal OSM-ers had zich ingeschreven voor het open Castellum toernooi dat georganiseerd werd door onze buur-club in Vleuten op 8 maart. Ton, Sandra, Geovanni en Jeffrey (deels) speelden in categorie 8 (voorheen D), Jeffrey (deels) en Fineke speelden in categorie 6 (voorheen C), Niels, Sietske, Ronald, Cindy, Mirjam en Nadine speelden in categorie 4 (voorheen B).


Voor sommigen werd het een lange, maar gezellige dag, want het toernooi begon om 9 uur en eindigde rond middernacht. De organisatie was uitstekend, net als de accommodatie: het pas verbouwde sportcentrum "Oudenrijn" aan de Europaweg 48 in Vleuten. Tussen de wedstrijden door kon je rustig en ruim zitten in en rond het restaurant waar ook prima eten geserveerd werd.


De OSM-ers hebben gevochten voor wat ze waard zijn en dat resulteerde in een eerste prijs voor Sandra en Ton in het gemengd dubbel 8. Ton won ook de tweede prijs in het heren enkel 8. Voor Geovanni was het zijn eerste toernooi bij de senioren en dat is even wennen. Toch wist hij samen met Jeffrey een partij in het heren dubbel 8 te winnen. Fineke haalde samen met een niet-OSM partner de tweede prijs in het gemengd dubbel 6. Sietske was pas ziek geweest maar speelde uitstekend, ze haalde de halve finale in het dames enkel 4, en speelde daarbij zoals gebruikelijk alleen maar 3-setters.


De uitslagen zijn na te lezen op toernooi.nl.


Kijk hier en op www.staaterop.nl voor foto's van dit toernooi.


Reacties

Fineke Selles reageerde op 13 maart 2008 om 15:03 met:

ik vind dat we ook mogen benoemen dat yannic smeets een geweldige prestatie heeft neergezet door een eerste plaats he B te halen. proficiat.


Plaats je reactie onder dit bericht