image

Open dagen & startaanbieding

2011-08-12: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Kennis maken met badminton en OSM kan op de open dagen in september. Ook dit jaar komen we weer met een aantrekkelijk starterspakket.

Open dagen
Niet-leden kunnen een keer komen kijken op de open ochtend voor de jeugd en de open avonden voor volwassenen.


De open ochtend is gepland op zaterdag 10 september in de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (TSD) om 8.30 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 9.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen eerst een korte inleiding over badminton en onze vereniging OSM. Hierna kan onder begeleiding van onze trainers gespeeld worden. Je hebt alleen gymkleding nodig, als je geen eigen racket hebt, kun je tijdens de open ochtend een racket lenen van OSM.


Volwassenen die het badminton willen proberen, kunnen terecht op de open avonden: op maandag 5 september in de OVVO-hal en op donderdag 8 september in de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (TSD), beide hallen staan op het Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg te Maarssen-Dorp. Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte introductie, waarna u zelf kunt badmintonnen onder leiding van onze trainers. Als u mee wilt spelen, wordt u verzocht sportkleding mee te nemen (geen buitenschoenen!). De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.


STARTERSPAKKETTEN
Volwassenen
Om u de gelegenheid te geven het badmintonnen snel onder de knie te krijgen, bieden wij u het volgende starterspakket aan: contributie voor het hele seizoen 2011-2012, inschrijfgeld, carbon/graphite racket met hoes en de beginnerstraining.
Dit alles voor slechts € 229! (waarde €259).
Voor U-pashouders kost dit pakket € 115.


Jeugd
Voor jeugdleden kost het starterspakket slechts € 150 (waarde € 177). Hiervoor krijg je ook zo’n racket en kan je het hele seizoen trainen en spelen op zaterdagochtend of vrijdagavond. Voor jeugdleden met een U-pas kost het jeugdledenpakket slechts een tientje.


Reacties

Ronald Koenis reageerde op 30 augustus 2011 om 09:12 met:

Hi Betsy,
Leuk dat je weer komt!
Als je zelf al een racket hebt, doen we 15,- van de prijs af.
Het is altijd en voor iedereen mogelijk om te kijken of het lichaam het aan kan. Een paar keer proberen mag.
In de weken na de open dagen geven we weer de training die gericht is op beginners, daar ben je welkom.
Ik hoop je weer te zien op onze open dagen,
Groet, Ronald


Betsy van den Broek reageerde op 28 augustus 2011 om 15:08 met:

Vraagje: ik heb een goed racket (aangeschaft toen ik aantal jaren geleden bij jullie speelde, maar moest stoppen) wat is starterspakketprijs excl. racket ?
Ander vraag: is er ook andere mogelijkheid om te kijken of het nu lichamelijk wel lukt ? Toendertijd kregen we enkele weken instruktie, is dat nu ook ?
Hartelijke groet Betsy


Plaats je reactie onder dit bericht