image

2011-08-02: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Badminton Nederland organiseert een tweede grote recreantentoernooi op zaterdag 15 oktober.

Op zaterdag 15 oktober 2011 wordt in Almere het 2e Mixed Recreanten Team Toernooi (MRTT) van Badminton Nederland gespeeld. Dit toernooi is een vervolg op het vorig jaar in dezelfde periode gespeelde toernooi dat direct succesvol verliep. In dit toernooi worden in een doordraaiend rooster voortdurend mixeddubbelpartijen gespeeld, op tijd, met eens in de paar wedstrijden een periode rust: er wordt dus door alle deelnemers zo veel mogelijk gespeeld.


Het toernooi heeft grote overeenkomsten met het al jaren in Arnhem georganiseerde Landelijk Recreanten Team Toernooi. Logisch, want het komt voort uit de wensen die de spelers enkele keren kenbaar hebben gemaakt.


De deelnemers aan dit MRTT krijgen op die zaterdag tevens toegang tot de Yonex Dutch Open, waarin op die dag de altijd spannende halve finales gespeeld worden. Om tijdens de toernooiuren ook een kijkje te kunnen nemen, worden in het speelschema meerdere pauzes ingepland. Al met al een geweldige kans om lekker te spelen en ook topbadminton te zien.


Het inschrijfformulier vindt u hier. Alle inschrijvingen tot 18 september 2011 worden gehonoreerd, tot een totaal van 36 teams.


Gelijktijdig berichten wij uw recreatieve spelers op het MRTT, ook graag vast over het volgende grote landelijke recreantentoernooi dat in Arnhem 2012 plaats zal vinden op zaterdag 3 maart 2012.


Reacties

Ronald Koenis reageerde op 17 augustus 2011 om 09:15 met:

Het toernooi staat open voor recreantenteams, je kan er niet individueel aan meedoen. Je kan je wel aansluiten bij een team dat van plan is daar naar toe te gaan. Ik zal je wat namen doorsturen via mail.


Peter Sijm reageerde op 16 augustus 2011 om 21:16 met:

Doet OSM hier aan mee en zo ja, kan ik hier ook aan mee doen en hoe moet ik dat dan kenbaar maken?


Ik ben een nieuw lid dus dit is voor mij niet duidelijk


Plaats je reactie onder dit bericht