image

2011-09-02: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Op 1 september heeft OSM Badminton het seizoen geopend met gezellig openingstoernooi.


Met enige verbazing zette de organisatie (Janke Scharff, Ronald Koenis & Rowin Niewerth) een complete kampeerset neer. Bij gebrek aan tafels in de nieuwe TSD-hal moest men improviseren. Rap werden de vele deelnemers (de teller bleef uiteindelijk op 29 staan) ingeschreven en ingedeeld.


In 7 ronden speelde iedereen tegen iedereen en werden punten verzameld voor de eindscore. Door in te delen op evenwichtige partijen wist iedereen een aardig gemiddelde te halen. Omdat het toernooi prijzen te verdelen had - met dank aan de sponsor WellSport uit Maarssen-Dorp - , werd ook scherp gekeken naar de eerste drie plaatsen.


Winnaar werd Gerben van den Bosch (wie gaat deze jongen toch een keer verslaan?) met een gemiddelde van 25,5 punt per partij, hij ging er met een mooie bidon vandoor. Ria Galesloot werd tweede (ze viel wéér in de prijzen, knap dat ze dat voor elkaar heeft gekregen) en nam de zweetbandjes. En de verrassing van de avond was de derde plek voor Peter Wesenaar ("Ik win nooit wat.", nou vandaag dus wel Peter!), die een leuke pet op zijn hoofd kon zetten.
De afsluiting was weer met een drankje op het terras van Luck Raeck. Het was wel een stuk kouder dan in juni, maar we denken maar zo: het was buiten een stuk warmer dan dat het zal zijn op volgende gezelligheidstoernooi: het champagnetoernooi vlak na nieuwjaar.


Hier zijn de foto's.

Plaats je reactie onder dit bericht