Junior Master BC Duinwijck 2011

foto

05-09-11: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugdcompetitie.
05-09-11: 1 Reactie

Afgelopen weekend hebben Charmain Klerks en Gilles de Kock meegedaan aan het Junior Master BC Duinwijck 2011 in Haarlem. Charmain was tevreden over het resultaat, Gilles waarschijnlijk iets minder.

Afgelopen zaterdag en zondag hebben Charmain Klerks en Gilles de Kock meegedaan aan het Junior Master BC Duinwijck 2011 in Haarlem. Dit is het eerste JM toernooi van het begin van het badmintonseizoen waaraan de spelers van badmintonscholen en badmintonacademy’s aan meedoen.


Charmain kwam samen met haar dubbelpartner Brian Kwee tot de halve finale. Ze moesten het opnemen tegen twee spelers van de nationale jeugdselectie. Het resulteerde in een spannende driesetter. Jammer genoeg konden ze de winst van de derde set niet naar zich toehalen: 21-19 20-22 21-18 en eindigden dus op een gedeelde derde plaats.


Gegeven het feit dat ze na een lange vakantieperiode slechts twee keer voor dit toernooi heeft kunnen trainen, was Charmain zeer tevreden over haar resultaat.


Ook Gilles was op het toernooi, maar hij kon zaterdag geen potten breken en moest na de poule-fase naar huis.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Jan Nijkamp reageerde op 5 september 2011 om 16:32 met:

Halve finale voor Charmain? Wow, jij bent goed bezig.
Gilles had in de single een hele sterke tegenstander in Sebastiaan Lie. Geef niks Gilles, gewoon doorgaan.
Dit seizoen maar lekker trainen en veel spelen, dan gaan we vanzelf wel zien hoever je komt. Maar bovenal hou plezier in je spel.


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.