image

2008-04-06: Nieuws van de Redactiecommissie voor senioren recreanten.

Zowel team 1 als team 2 zijn eerste geworden in hun poule van de Voorjaarscompetitie.

VJK Team 1, bestaande uit Linda Elsendoorn, Janke Scharff, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler, is kampioen geworden na een indrukwekkende reeks klinkende overwinningen. Met slechts één verliespartij (waar waarschijnlijk toch de meeste aandacht naar zal uitgaan) in 7 wedstrijden kan hun het kampioenschap niet meer ontgaan.


vjkteam2
VJK 2: Willem, Laura (achter;-), Wilma, Nel en Piet


VJK Team 2 speelt al jaren samen. Vorig jaar waren ze dichtbij het kampioenschap, maar het lukte nét niet. Dit jaar hebben ze alle wedstrijden gewonnen en stelden ze het kampioenschap al voor de laatste wedstrijd zeker met een nipte overwinning op hun grootste concurrent Iduna 2.


Nel Coenders speelde alleen de mixen en bleef daarin ongeslagen.
Wilma Elsendoorn, tweede dame, zou ongeslagen zijn geweest, als die dame van Iduna er niet was geweest (en we de nipte verliespartij tegen Hercules vergeten).
Laura Eefting, eerste dame, heeft helemaal geen partij verloren!
Willem Bosch, tweede heer, heeft het het moeilijkst gehad in zijn enkelspel, maar de dubbels zijn bijna allemaal gewonnen en daarmee heeft hij het kampioenschap binnengehaald.
Piet Elsendoorn, eerste heer, is al binnen de club eigenlijk niet te verslaan en heeft dus alles ook gewonnen ... op één enkelpartij na(?). De uitzondering op de regel zullen we maar zeggen.


Proficiat kampioenen!


De standen vind u hier.

Plaats je reactie onder dit bericht