image

In januari open dagen

2011-12-21: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Is sporten ook één van jouw goede voornemens voor 2012? Dan is badminton een prima keuze, het is sporten met plezier. Je kunt bij OSM Badminton elke week badmintonnen op verschillende niveaus. Binnenkort zijn er open dagen en als je in januari lid wordt, is er een speciaal actie-aanbod.

Beginnende spelers kunnen bij de senioren op de maandagavond of de donderdagavond in recreatief verband spelen. Als je nog nooit badminton in clubverband hebt gespeeld, is er een beginnerscursus. Hier leer je in acht avonden de belangrijkste technieken, want het is toch iets meer dan overslaan op de camping. Voor toeschouwers lijkt het een klein veld, maar op het moment dat je in het veld staat, besef je pas hoe groot het is. Ook de rackets zijn van een iets andere kwaliteit dan meestal op de camping wordt gebruikt: bij OSM blijven de shuttles niet tussen de snaren zitten. Zij die al kunnen badmintonnen, kunnen de beginnerscursus ook overslaan, alhoewel een opfriscursus soms aan te raden is.

Ervaren spelers kunnen bij OSM ook terecht voor het serieuze werk. Dit jaar speelt OSM met 9 teams in de competitie vanaf de jongste klasse van de jeugd tot en met het bondsniveau. Onder de bezielende leiding van hoofdtrainer Uun Santosa (meervoudig Nederlands kampioen) kunnen zij zich nog verder verbeteren. Eerst het niveau verkennen? Kom dan een keertje proeftrainen, aanmelden kan via de contactpagina.

Open avonden
OSM Badminton organiseert twee open avonden voor volwassenen die het badminton willen proberen: op maandag 9 januari in de OVVO-hal (de blauwe hal op Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg) en op donderdag 12 januari in de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (de grijze hal op Sportpark Daalseweide). Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte inleiding over badminton, waarna je zelf kan badmintonnen onder leiding van onze trainers. Neem dan wel sportkleding en sportschoenen mee. De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.

Open ochtend
De jeugd kan komen kijken op de open ochtend op zaterdag 14 januari in de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (de grijze hal op Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg) om 8.30 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 9.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen eerst een korte inleiding over badminton en daarna kan onder begeleiding van onze trainers naar hartenlust gespeeld worden. Je hebt alleen gymkleding nodig, wij zorgen voor rackets en de rest.

Aanbod Starterspakket
OSM badminton begint het jaar met een magnifiek aanbod: én een racket (sportracket met hoes), én de beginnerscursus, én de contributie tot juli, én het inschrijfgeld voor het actiebedrag van 159,00 euro (pakketwaarde: 192,50).

Voor de jeugd (t/m 17) kost het pakket slechts 99 euro (pakketwaarde: 125,00), waarvoor je een half jaar elke zaterdag kan trainen en spelen.

U-pashouders krijgen 50% korting: 80,00 euro en U-pashouders onder 17 jaar zelfs bijna 100% korting, voor hen kost het pakket slechts één tientje.

Op de open dagen leggen we je vrijblijvend alles uit. Kun je niet op één van de genoemde dagen, dan zijn er voldoende andere mogelijkheden om een keer te komen kijken of proefspelen.


Reacties

Ronald Koenis reageerde op 14 januari 2012 om 19:27 met:

En ze is welkom. Met de andere toezeggingen die ik heb ontvangen, betekent dit dat er komende maandag nog veel nieuwe mensen zijn, dat wordt een soort extra open avond!


Janke Scharff reageerde op 14 januari 2012 om 11:48 met:

Vier nieuwe kinderen bij de jeugd. Drie waren er direct erg enthousiast, de vierde is nog even afwachten.
De moeder van een nieuw meisje komt hoogstwaarschijnlijk maandagavond naar de beginnerstraining.


Ronald Koenis reageerde op 13 januari 2012 om 11:07 met:

9 mensen op de donderdagse open avond. Het was een leuke club en ik hoop er volgende week veel van te ontvangen op de eerste beginnerstraining. Daarnaast twee oude bekenden die weer bij OSM gaan badmintonnen. Ik zag dat mijn uitbreiding van het labelbord naar vier speelrondes, meteen op de eerste speelavond goed van pas kwam!


Jan Nijkamp reageerde op 11 januari 2012 om 16:21 met:

Ik hoop dat het a.s. zaterdag ook zo'n opkomst zal zijn voor wat betreft de JEUGDLEDEN. Volgens mij kunnen we op maandag nog wel wat kinderen de grondbeginselen van de sport bijbrengen. Ook voor de gevorderde valt er voldoende op te steken.


Kom allen op zaterdagmorgen en doe met ons mee !!!


Ronald Koenis reageerde op 9 januari 2012 om 17:23 met:

Wat een heerlijke avond, daar krijg ik nou energie van! 17 bezoekers met hier en daar een bekend gezicht. Ik hoop dat iedereen de spierpijn goed doorstaat, dan zien we elkaar volgende week weer.


Plaats je reactie onder dit bericht