image

2012-01-12: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugdcompetitie.

De competitiejeugd is uitgenodigd om samen de gaan bowlen op zondag 5 februari.

Waarom: Voor de zaterdagjeugd organiseren we regelmatig een toernooitje. En we vinden het leuk om voor de competitiespelers ook weer eens iets te doen. Bovendien is het einde van het competitieseizoen in zicht en is een gezellig potje bowlen een mooie afsluiter.


Wie: Alle competitiespelers (ook de jeugdspelers die bij de senioren spelen), de invallers en de kinderen die geen competitie spelen, maar wel op vrijdagavond trainen.


Wanneer: zondag 5 februari van 15.00 – 16.30 uur.


Waar: Bison Bowling.


Kosten: €5,-. Dit is inclusief een drankje en wat lekkers. Neem het geld contant mee en geef het aan Janke.


Opgeven: Geef voor zaterdag 28 januari door aan Janke of je wel of niet komt.Reacties

Amber Bargerbos reageerde op 6 februari 2012 om 22:41 met:

Het was erg gezellig en samen hebben we er iets leuks van gemaakt. Sommige vonden het zelfs leuk om op de baan te gaan zitten (zoals Charmain). Anderen gooiden twee bowlingballen op de baan. Zo kon iedereen er wel om lachen. Wij hopen dat iedereen het leuk heeft gehad en dat we dit volgend jaar weer kunnen doen, want dit was zeker geslaagd!


Selma Steen reageerde op 5 februari 2012 om 20:03 met:

Op zondagmiddag 5 februari hebben de jeugdteams het competitieseizoen afgesloten met een middagje bowlen!! Alle teams waren er en ieder team had een baan. Dus nu moesten we tegen elkaar spelen in plaats van met elkaar. Het jongste team smashte de bal zo hard dat de baan stuk ging, dus die gingen naar de junglebaan. Bij de andere teams was het vooral gezellig met drinken en bitterballen andere hapjes. We wilden natuurlijk ook allemaal winnen! Bowlen is echt iets anders dan badminton, maar gelukkig waren er geen sportblessures :-). Een leuke afsluiting van het seizoen. Bedankt OSM! Volgend jaar weer.


Plaats je reactie onder dit bericht