image

2008-04-13: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Bij de senioren - beginners zijn de clubkampioenen bekend: Saskia Berkouwer en Ivo Vleeschouwers!

Donderdagavond 10 april hebben de beginners in een volle Bisonhal de aftrap gegeven voor de OSM Clubkampioenschappen 2008.


Tien beginners gingen de strijd aan. Vijf vrouwen en vijf mannen streden op het scherpst van de snede om het Clubkampioenschap 2008 in de categorie Senior-Beginnend (en de bijbehorende Bisonbonnen). Om 20:45 werd gestart en werden de eerste rake klappen uitgedeeld. Iedereen heeft vervolgens minimaal vier mixwedstrijden gespeeld in wisselende samenstellingen. Bijgestaan door de altijd enthousiaste trainer John van Rooijen en de toernooileiding werden de beginners ook meteen ingeleid in het tellen en leiden van een wedstrijd.


De strijd om het kampioenschap ging bij de vrouwen tussen Saskia Berkouwer en Nelleke de Jong. Zij wonnen allebei drie wedstrijden en uiteindelijk trok Saskia met 8 gamepoints meer aan het langste eind. Saskia van harte gefeliciteerd, jij mag je Clubkampioene 2008 noemen.


Bij de heren was het ongelooflijk spannend. Bart Heijen en Ivo Vleeschouwers hadden evenveel partijen gewonnen in evenveel games. Uiteindelijk moest het resultaat van het rechtstreekse duel uitsluitsel geven. Ivo kwam hier als sterkste uit de strijd. Ivo van harte gefeliciteerd, jij bent de Clubkampioen 2008.


clubkampioenschap senioren beginnend


Wim de Graaf heeft de aanmoedigingsprijs gekregen: een Bisonbon. Uiteindelijk was hij de enige die zonder setpunten naar huis moest. Wim, aan je inzet lag het zeker niet en verliezen met 21-23 is niet echt verliezen, maar het gevolg van een zeer spannende wedstrijd. Volgend jaar pak je ze!


Ook voor John van Rooijen was er een Bisonbon, als dank voor zijn enorme inzet en enthousiasme ook weer bij dit toernooi. Zijn coaching en bemoedigde woorden zorgden voor een leuke en gemoedelijke sfeer.


De andere deelnemers ook bedankt. Immers: geen winnaars zonder verliezers... Dankzij jullie hebben we allemaal een leuk toernooi gehad!


De toernooileiding,
Martin van Amerongen en Henny Hilhorst.
clubkampioenschap senioren beginnend
(er zijn meer foto's)

Plaats je reactie onder dit bericht