image

2012-01-23: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Voormalig OSM-jeugdspeelster Kirsten van der Valk speelt woensdagavond in de play-off Eredivisie. Kom haar aanmoedigen, wie weet wordt zij het eerste (ex-)OSMlid die de landstitel in de eredivisie wint.

a.s Woensdagavond is de Juliana van Stolberg sporthal het strijdtoneel van de 1e Play-off wedstrrijd van BCAmersfoort. De badmintonners van Amersfoort, met in hun midden Kirsten van der Valk, treffen hierin de regerend Landskampioen Duinwijck.


In de reguliere competitie werd van het team uit Haarlem één keer verloren en één keer gewonnen, de play-off is een open strijd, met de 2e wedstrijd op a.s. vrijdagvond in Haarlem.


Coach van Wankum gaat de laatste stappen zetten met zijn team dit seizoen, de doelstelling het halen van de play-off is gehaald maar we willen nu meer, en dat is mogelijk. We zijn wel afhankelijk van het fit zijn van alle spelers.


Op dit moment is een ieder fit, alleen de blessure van Eefje Muskens baart nog wat zorgen, we hopen dat ze er bij kan zijn want Eefje is een belangrijke schakel in het team. Alle wedstrijden welke Eefje dit seizoen speelde leverde winst op!!!


Wij nodigen U allen uit om de wedstrijd van woensdagavond bij te wonen, de toegang is gratis!!


De wedstrijd start om 19:30, voor de wedstrijd zullen de vier jeugdteams van BCAmersfoort welke kampioen werden in de bloemetjes worden gezet.


Juliana van Stolberg sporthal Graaf Hendriklaan 146 Amersfoort( aan de Leusderweg)


Bron: BCAmersfoort


Reacties

Ronald Koenis reageerde op 28 januari 2012 om 14:42 met:

Dankzij een zwaarbevochten overwinning van Kirsten is BCAmersfoort door naar de finale! Deze finale zal op neutraal terrein (Barendrecht) in één beslissende wedstrijd worden beslist op zaterdag 25 februari. lees meer.


Plaats je reactie onder dit bericht