image

2012-03-18: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Donderdag 15 maart hielden we een beginnerstoernooi ter afsluiting van de beginnerstraining. De deelnemers speelden dubbels en dit keer ook enkelpartijen.


Er waren vier nieuwe beginners en drie al wat "oudere" beginners (die in september waren begonnen). De puzzel hoe om te gaan met zeven deelnemers werd opgelost door een viertal te laten dubbelen, twee gingen enkelen en de zevende was teller bij de dubbels.


De dubbels waren vaak erg spannend, de meeste partijen eindigden daar met maar een paar punten verschil. Bij de enkels ging het er echter wat minder spannend aan toe, daar kwamen de verschillen duidelijk aan het licht. Zo won Marika de Hoop een partij met 34-6 en de zeer fanatieke Nico Oosterwijk met 38-5.


Na vijf rondes werd de stand opgemaakt en bleek dat er twee waren die duidelijk boven de rest uitstaken. En dit waren geen oudere beginners, maar verassend genoeg de nieuwe beginners: dezelfde Marika en Nico. Elke finalist mocht twee coaches/supporters aanwijzen en de overgeblevene was de teller & scheids. De finale begon spannend, maar halverwege de wedstrijd begon Nico toch erg uit te lopen. Ondanks het goede coachen van de andere beginners verloor Marika de finale, en werd Nico dus eerste. Daarmee verdiende hij een leuke fles wijn en natuurlijk de eeuwige roem!Alle foto's vindt u hier


Ronald Koenis &
Tim Koenis

Plaats je reactie onder dit bericht