OSM-VJC1 wederom kampioen!

foto

23-04-12: Nieuws van de Technische commissie voor iedereen.
26-04-12: 6 Reacties

Het eerste VJC-team van OSM Badminton pakt de achtste titel op rij.

Vandaag veroverde het eerste team van OSM Badminton voor de achtste keer op rij het kampioenschap van hun poule in de voorjaarscompetitie. Dit jaar speelde Sabine Bosman voor het eerst in het team OSM-VJC1, waar Janke Scharff, Gerben van den Bosch en Wouter Tengeler al jarenlang vaste spelers in zijn. Sabine was zeker niet de zwakste schakel, zo wist ze als enige in haar team al haar enkelpartijen te winnen. Een ander novum was dat het team in de hele competitie geen invallers nodig had, iedereen verscheen en bleef fit tot en met de laatste slag.


Het kampioenschap kreeg OSM niet helemaal in de schoot geworpen door de taaie tegenstander Apollo-1 uit IJsselstein. Al in de tweede competitieweek wist Apollo – thuis in IJsselstein – een einde te maken aan de bijna vijf jaar durende ongeslagen status van OSM-VJC1. In deze wedstrijd van acht partijen, waren er maarliefst vijf driesetters, wat aangeeft dat teams aan elkaar gewaagd waren. Het is de verdienste van OSM dat zij – thuis in Maarssen – Apollo-1 met grotere cijfers wist te verslaan. Ook in de verdere competitie bleek dat OSM meer partijpunten bij elkaar wist te scoren dan Apollo-1.


Zo had afgelopen maandag OSM-VJC1 aan twee gewonnen partijen in de wedstrijd tegen Irene-1 genoeg om het kampioenschap te behalen. Het toeval wil dat vorig jaar OSM tegen hetzelfde Irene voor dezelfde opdracht stond en gezien de winst van 7-1 die OSM toen het kampioenschap bezorgde, zag het team de avond met vertrouwen tegemoet. Hoewel: in de wedstrijd twee weken geleden tegen Irene bleek een onverwacht goede invaller de nodige punten van OSM af te snoepen. Deze man was zo goed dat hij zich voortdurend excuseerde voor de onhoudbare slagen die hij uit zijn racket wist te toveren. Afgelopen maandag trad Irene-1 aan zonder invallers. Het team was sterk genoeg om van elke partij een mooie pot te maken, erg aantrekkelijk om te zien. Maar ook vandaag bleek dat het eerste van OSM net iets beter te zijn: het werd 8-0 en daarmee werd OSM-VJC1 overtuigend kampioen!
Lees hier al hun leuke wedstrijdverslagen.Kampioensteam OSM-VJC1 met Gerben van den Bosch, Sabine Bosman, Janke Scharff en Wouter Tengeler.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   Reacties

Leen Schipper reageerde op 26 april 2012 om 09:31 met:

Hartelijk gefeliciteerd !!!!!


Piet Elsendoorn reageerde op 25 april 2012 om 12:09 met:

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!
Volgend jaar, toch, nog maar hoger indelen ;-)


Alexander van Leijenhorst reageerde op 24 april 2012 om 16:29 met:

Toppie! Met 8x op rij bestellen we de bloemen voor volgend jaar al.


Marida Löwik reageerde op 24 april 2012 om 14:28 met:

Gefeliciteerd allemaal! Super gedaan zeg!


Jan Nijkamp reageerde op 24 april 2012 om 11:03 met:

The story continious.
Stralende gezichten.
Van harte gefeliciteerd met jullie 8ste op rij.
Dat verdient een ..... bloemetje.


Frans den Elzen reageerde op 24 april 2012 om 10:03 met:

van harte gefeliciteerd,
een geweldige prestatie om 8jaar achterelkaar kampioen te worden.
op naar de 10.


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.