image

2012-05-15: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

De Chemps breedte- en selectietraining organiseert een 'Open training' om kennis te maken.

Al een aantal jaar zijn wij als CHEMPSbadmintonschool en -breedtetraining bezig om kinderen op een leuke manier beter te leren badmintonnen. Ook komend jaar zijn wij van plan jeugdige spelers trainingen aan te bieden die ze zullen helpen een nog betere badmintonner te worden. Op deze breedtetraining zijn kinderen van alle niveauĀ“s welkom. Daarnaast is er altijd ruimte voor twee keer in de week trainen op de CHEMPSbadmintonschool. In samenwerking met BNL en Olympisch netwerk Midden-Nederland trainen we je dan om nog sneller alle badmintonvaardigheden onder de knie te krijgen. Je traint dan samen met bijvoorbeeld de U13 regionaal kampioen in de meisjesenkel en de runnersup van de mannendubbel U15. Een mooie kans!


Om een eerste indruk te geven, organiseren wij op 24 mei een open dag. Wij nodigen graag alle kinderen van jullie club uit om een kijkje te komen nemen. De open dag zal om 17:00 plaatsvinden in de sporthal Steinheim in Doorn, aan de Wijngaardsesteeg. Je doet dan mee met de laatste training van de CHEMPSbadmintonschool. De training zal verzorgd worden door de hoofdtrainer Bart-Jan den Hollander. Ouders krijgen om 19:30 een toelichting over de manier van werken van CHEMPS, samenwerking met de vereniging en met BNL/Olympisch Netwerk Midden-Nederland.


Wij hopen dat jullie erbij zijn en graag ontvangen we een berichtje als je van plan bent om te komen of als er nog vragen zijn.


Contactpersoon: Bart-Jan den Hollander
Telefoon: 06-51313710


Open Dag 24 mei
Tijd: 17:00 - 19:00 uur

Sporthal Steinheim
Wijngaardsesteeg 1a
Doorn


Chemps

Plaats je reactie onder dit bericht