image

Chempsbadmintonkampen 2012

2012-05-20: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

Uitnodiging voor de Chempsbadmintonkampen in zomer 2012.

CHEMPSbadmintonkampen 2012: Together Better


Chemps kampen 2012
Al sinds 1998 organiseert CHEMPS in Nederland, en daarbuiten, badmintonkampen. Ieder jaar weer zo’n 50-60 jonge badmintonspelers, die niet alleen het badmintonnen maar ook zichzelf willen verbeteren. Bij de CHEMPS badmintonkampen staat namelijk niet de prestatie centraal, maar wel jij als persoon.


Hoe we dat doen?
Allereerst zorgen we ervoor dat de groep een eenheid wordt. Daarom is het dus absoluut geen probleem om in je eentje te komen. We gaan de eerste dagen buiten het badminton om hard aan de slag met het 2012-thema ‘Together Better’. Daar moet je samen met je eigen groep opdrachten voor uitvoeren en mee aan de slag. Tijdens de bonte avond komen die opdrachten ook weer terug.
Maar ook tijdens het badmintonnen maken we duidelijk, dat je badmintonnen niet alleen doet maar met je partner en met de hele groep. We gaan tijdens de trainingen dan ook iedereen-met-iedereen laten spelen, zodat je veel van elkaar leert.


Sprekers/Leiding
Ieder jaar zorgen we ook voor sprekers, die ons komen helpen met het thema en ons sporter-zijn. Afgelopen jaar, 2011, was dat niemand minder dan Robin van Galen: olympische gouden medaille winnaar met de dames-waterpoloploeg in Peking. Onvergetelijk.
Dit alles staat onder leiding van Bart-Jan den Hollander (trainer en o.a. grondlegger van ‘Ik hou van badminton’) en 7 à 8 leiders. Op een groep van 24-28 deelnemers betekent dat dus lekker kleine groepen op de baan en daarbuiten.
Ieder jaar zijn de deelnemers weer enthousiast voor deze: ‘Andere kijk op badminton!’


Informatie 2012
Driebergen 11 t/m 16 augustus 2012 – 11 t/m 18 jaar
Altenkirchen 29 juli t/m 4 augustus 2012 – 16 t/m 24 jaar


Website: www.badmintonkampen.nl
Email: info@badmintonkampen.nl

Plaats je reactie onder dit bericht