image

2012-06-01: Nieuws van de Redactiecommissie voor jeugd.

In sporthal ‘t Kwadraat te Tilburg wordt op 2 en 3 juni gestreden om de Nationale titels voor de aanstormende talenten. Ook die van OSM.

In de groep U13
Gilles de Kock treft in de 1e ronde Christoffer A. Leembruggen. Aangenomen wordt dat Gilles deze ronde door kan komen. In de 2e ronde treft hij dan de winnaar uit de partij Timo Stoffelen tegen Wessel van der Aar. Ik schat in dat Gilles ook van deze jongens kan winnen. In de kwartfinale treft Gilles één van de favorieten. Het is een bekende van Gilles, die hij kent van de Academy Amersfoort, alwaar ze door de week samen trainen, namelijk Sebastiaan Li. In deze partij zal Gilles om “ De dood of de Gladiolen” moeten spelen. Kansloos is hij nooit, maar het zal een partij worden, waarbij Gilles alles uit de kast moet halen. Heel veel succes Gilles!


In de dubbel speelt Gilles met Sam Boot tegen Nick van der Heyden en Vic Vinken. Dat zijn echt leuke tegenstanders voor jullie. Ben benieuwd wie dat gaat winnen.


In de mix met Sarah Mahmoodi. Wat een pech om daar zo’n sterk duo te treffen in de vorm van Bradley Dassen en Jessela van Soerland. Shit happens zeggen we dan.


In de groep U15
Deon Ha treft gelijk in zijn 1e partij een Big Fish in naam van Brian Kwee (nummer 5/8 geplaatst). Ik ben zeer benieuwd hoe Deon het in deze partij er vanaf brengt. Deon heeft zeer grote vorderingen gemaakt en is sinds enkele weken extra gaan trainen bij de Badminton Academy Amersfoort. Mocht Deon in deze partij gaan stunten, dan treft hij in de kwartfinale mogelijk Alex Terpstra, die eerst Niels Veenstra uit zal moeten schakelen.


In de herendubbel liggen echte kansen voor een overwinning tegen Niels Veenstra en Benjamin Mulder. Maar wie is jouw dubbelpartner Stijn Beerkens(?) Verras ons maar.


Charmain Klerks treft in de single een bekende namelijk Thirza Latupeirissa. Deze ga je gewoon winnen Chairmain. Ben al benieuwd naar je volgende single tegen of Dionne van Vlerken, of Feng Groothuijse. Kijk daar ook maar naar uit, want je hebt ook hier goede kansen. Tegen wie zou je dan willen spelen in de kwartfinale? Ik denk dat je dan uit mag zien naar Tamara van der Hoeven. Wie wil er nou niet tegen Tamara spelen?


In de dubbel met Rhony Pots heb je tegenstand van Dionne van Vlerken en Marit Willemsen. En in de mix met Kyle van der Vliet ga je spelen tegen Naomi Rensink en Dominic Remerie. Laat je niet intimideren en geef ze van katoen, of van Jetje (lees Jantje). Charmain ook jij heel veel succes en knokken hoor!


In de Groep U19
in deze groep wordt OSM vertegenwoordigd door een oud-speler van OSM: Elano Nijkamp. Ik verwacht geen gekke dingen in de wedstrijd tegen Dennis Paassen. Daarna wordt het menens en staat Elano tegen de 1e geplaatste Vincent de Vries. De twee kennen elkaar van de Badminton Academy Amersfoort, alwaar menig keer tegen elkander werd gespeeld, maar helaas werd door Elano nog nooit gewonnen. Een moeilijke klus, maar wel een feest om in deze entourage tegen Vincent te mogen spelen. En zeg nou zelf: Eén keer moet het de eerste keer zijn. Laat het dan deze keer zijn!


In de dubbel samen met Jonathan Siahaan treffen zij veel te sterke tegenstanders. Dus kansloos en ik verwacht dat ze als laatste zullen eindigen. En hoe was de spreuk ook al weer: ”Meedoen is belangrijker dan winnen”.


Volg onze spelers op toernooi.nl.


Iedereen een goed en sportief weekend gewenst.
Jan Nijkamp

Plaats je reactie onder dit bericht