image

2012-06-17: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Door een schouderblessure moet Ingrid stoppen bij OSM en sluit daarmee 18 jaar bij de RC af.

Ingrid Janssen heeft al een jaar last van een schouderblessure die voorlopig ook niet zal genezen. Daarom heeft ze besloten haar lidmaatschap op te zeggen.


Ingrid is nu 18 jaar lid van de Redactiecommissie en daarmee onze langstzittende commissielid. Nog begonnen in een tijd dat knippen en plakken écht knippen en plakken was. Ze was wel degene die daarna het clublad op haar Mac in elkaar zette en altijd haar bijdrage heeft geleverd aan de inhoud en vorm van het clubblad én het info-blad én de site én de e-mailnieuwsbrief. En niet te vergeten: de honderden foto's, waarvan nog veel terug te vinden is op onze mediapagina's.


Ingrid, bedankt voor al je inzet en je bent altijd welkom om - als je schouder weer beter gaat - weer bij ons te genieten van het leuke spelletje badminton.


Ronald Koenis


Reacties

Marida Löwik reageerde op 29 juni 2012 om 23:20 met:

He wat jammer Ingrid, Rob vertelde me dat die blessure maar blijft aanhouden maar ik had niet gedacht dat je ook echt zou moeten gaan stoppen met badminton hierdoor.
Heel veel sterkte met het herstel. Het belangrijkste is natuurlijk dat je er in het dagelijks leven weer normaal mee kunt bewegen maar misschien dat je ooit... ? ;-)
Hartelijke groet,
Marida


Jan Nijkamp reageerde op 20 juni 2012 om 11:08 met:

Ingrid stopt??
Kan dat??
Nee..., dat mag niet kunnen.


We worden allemaal een dagje ouder (gelukkig maar) en sommige ledematen gaan dan bij ons opspelen, maar Ingrid vergeet één ding niet.


Jij (en ook je man Rob) hebben een echt OSM-hart.


Bedankt voor alles wat je voor OSM hebt gedaan.
Jammer dat je (moet) stoppen met badminton en niet langer lid van de OSM-redactiecommissie blijft. Jammer, want je was een graag geziene en actief lid van OSM-badminton.


Gerben van den Bosch reageerde op 20 juni 2012 om 11:07 met:

Jeetje Ingrid, wat balen voor je, dat die blessure zo hardnekkig is! Heel erg jammer dat je nu afscheid moet nemen van onze vereniging. Hopelijk zien we je weer eens terug zodra je hersteld bent. Dank voor al de jaren van inzet voor onze vereniging!


Piet Elsendoorn reageerde op 18 juni 2012 om 14:27 met:

Jammer dat je helaas door een blessure moet stoppen.
Heel veel beterschap toegewenst en tot ziens.


Janke Scharff reageerde op 18 juni 2012 om 08:01 met:

Jammer Ingrid, hoop dat het snel beter gaat met je schouder, en dat we je snel weer zien.


Plaats je reactie onder dit bericht