image

2012-08-19: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Kennis maken met badminton en OSM kan op de open dagen in september. Ook dit jaar komen we weer met een aantrekkelijk starterspakket.

Open dagen
Iedereen kan een keer komen kijken op de open ochtend voor de jeugd en de open avonden voor volwassenen.


De open ochtend is op zaterdag 8 september in de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (TSD) om 8.30 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 9.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen eerst een korte inleiding over badminton en onze vereniging OSM. Hierna kan onder begeleiding van onze trainers gespeeld worden. Je hebt alleen gymkleding nodig, als je geen eigen racket hebt, kun je tijdens de open ochtend een racket lenen van OSM.


Volwassenen die het badminton willen proberen, kunnen terecht op de open avonden: op maandag 10 september in de OVVO-hal en op donderdag 13 september in de Tijdelijke Sporthal Daalseweide (TSD), beide hallen staan op het Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg te Maarssen-Dorp. Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte introductie, waarna u zelf kunt badmintonnen onder leiding van onze trainers. Als u mee wilt spelen, wordt u verzocht sportkleding mee te nemen (geen buitenschoenen!). De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.


Starterspakketten
Volwassenen
Om u de gelegenheid te geven het badmintonnen snel onder de knie te krijgen, bieden wij u het volgende starterspakket aan: contributie voor het hele seizoen 2012-2013, inschrijfgeld, racket met hoes en de beginnerstraining.
Dit alles voor slechts € 239! (waarde €269).
Voor U-pashouders kost dit pakket € 120.


Jeugd
Voor jeugdleden kost het starterspakket slechts € 155 (waarde € 185). Hiervoor krijg je ook een badmintonracket en kan je het hele seizoen trainen en spelen op zaterdagochtend of vrijdagavond. Voor jeugdleden met een U-pas kost het jeugdledenpakket slechts een tientje.


Na de open dagen
Na de open dagen is er voor de nieuwe leden een training gericht op de beginnende badmintonner. Al eerder gebadmintond? Dan zijn er legio mogelijkheden om te spelen en te trainen, kijk maar bij onze activiteiten voor de jeugd en volwassenen.

Plaats je reactie onder dit bericht