image

2012-09-03: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Een bijzonder verslag van het openingstoernooi, samengesteld uit de woorden van de deelnemers.

Afgelopen maandag stegen de zweetdampen op in de OVVO-hal. Veel leden van OSM Badminton vonden het leuk en lekker om weer te beginnen aan het nieuwe seizoen met een sportief recreantentoernooi. Sommigen vonden het een zwaar begin, maar menigeen had geweldig genoten. Hans Roberti had een gedroomde seizoenstart: hij verdiende de eerste prijs en kreeg de medaille met nummer 1! Ook voor Fardau Breshamer was het een bijzondere avond. 8 jaar geleden nam ze afscheid van de club en dit was de eerste keer dat ze weer bij OSM badmintonde. Ze vond het heerlijk om weer terug te zijn. De organisatie gaf haar een extra attentie om dit te vieren: een shuttle-sleutelhanger.


Voor anderen was de avond inspirerend, of bedoelden ze transpirerend? Want het badminton is een intensieve sport, waar je het snel warm van krijgt. Na 7 rondes van winnen en verliezen waren de meesten leeg en hadden geen kracht meer. Maar uitzonderingen zijn er ook: Janke Scharff was juist helemaal niet moe. En dat ondanks dat ze deze avond had georganiseerd, samen met José van Ek en Ronald Koenis . Peter Sijm was misschien wel het meest verheugd van allemaal, want zijn geblesseerde schouder was in de zomer goed hersteld en hield het de hele avond goed vol. Iets wat hij goed kan gebruiken nu het competitieseizoen op aanvangen staat. Zo had iedereen zijn eigen verhaal op deze eerste badmintonavond.


Ronald KoenisDe winnaars van vanavond: Hans & Fardau.


Reacties

Fardau Breshamer reageerde op 4 september 2012 om 22:33 met:

Iedereen bedankt voor een geweldig mooie start van dit seizoen! Ik heb genoten! Ik ben aanstaande donderdag weer van de partij!
Thanks Marida!


Marida Löwik reageerde op 4 september 2012 om 19:13 met:

Leuk verslag.
Welcome back Fardau!
Gefeliciteerd Hans :-)


Irene van der Zwan reageerde op 4 september 2012 om 08:10 met:

Felicitaties voor Hans Roberti!!


Plaats je reactie onder dit bericht