image

Ook OSM-3 kampioen!!

2013-01-21: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Met een voorsprong van 9 punten met nog één wedstrijd te gaan, kan OSM-3 niet meer worden ingehaald: KAMPIOEN!

In de voorlaatste ronde was de partij tegen Apollo-5 het nog spannend: Pedro, die bijna al zijn partijen wint, ontbrak vandaag en Apollo vocht met al haar middelen om uit de degradatiezone te komen. Zo ontspon een interessante wedstrijd, die OSM-3 met precies genoeg punten wist te winnen om het kampioenschap veilig te stellen: 6-2!OSM-3: Sabine Bosman, Jesper van Breugel, Lotte Bargerbos en Ton Schut. Vastspeler Pedro Meyer ontbreekt op deze foto, maar om te zien wie hij is:


Nog meer kampioenen !?
OSM-3 is nu kampioen, OSM-2 was al kampioen en ook OSM-5 heeft de buit binnen. Maar we hebben nóg een kampioenskandidaat: OSM-4 heeft afgelopen weekend door een 6-2 overwinning alvast de tweede plek en daarmee promotie veilig gesteld, maar concurrent RAP volgt nog op 3 punten. In de onderlinge partijen tegen RAP was OSM-4 beter, zodat het team nu voldoende heeft aan 5 wedstrijdpunten in de laatste ronde.


Reacties

Jan Nijkamp reageerde op 22 januari 2013 om 16:07 met:

Wow, ik had niet in de gaten dat er weer een ander OSM-team kampioen is geworden, vandaar mijn late felicitaties: Gefeliciteerd Sabine, Lotte, Jesper, Ton en Pedro!
Voor aanvang dacht ik het al: "Dit team heeft titel-aspiraties". Jullie hebben mijn gedachten geheel waar gemaakt. Fantastisch en veel plezier met evenveel succes volgend seizoen in de 2e klasse.


Gerben van den Bosch reageerde op 21 januari 2013 om 18:38 met:

Goed gedaan! Gefeliciteerd!


Janke Scharff reageerde op 21 januari 2013 om 16:11 met:

Hee, leuk jongens. Gefeliciteerd!


Ronald Koenis reageerde op 21 januari 2013 om 10:47 met:

Knap gedaan hoor: met twee debutanten en de nodige invallers toch al kampioen in de voorlaatste ronde! Chapeau!


Plaats je reactie onder dit bericht