image

Nu al inschrijven voor het Opwarmtoernooi - senioren

2013-06-22: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Het seizoen is bijna ten einde, toch moeten we nu al wel weer denken aan het nieuwe seizoen. Vlak na de zomervakantie organiseert BV Houten op 7 september het opwarmtoernooi Houten Senior Warming UP.

Hallo Badmintonliefhebbers,


Wat is er mooier om als voorbereiding op de competitie mee te doen aan het opwarmtoernooien in Sporthal de Molenwiek, Papiermolen 3, te Houten? De inschrijving is reeds geopend.


Het senioren toernooi, zaterdag 7 september, maakt deel het van het Regio Toernooien Circuit van Regio Centrum. Alle mannen- en vrouwendubbels zullen in poules gespeeld gaan worden.Deelnemers aan alle 6 toernooien van het Regio Toernooien Circuit kunnen extra punten verdienen voor de Nationale Ranglijst Badminton (NRB).


Er gaat wederom volgens categorie├źn gespeeld worden:
categorie 4: Spelers die op de NRB minder dan 1468 punten hebben.
categorie 6: Spelers die op de NRB minder dan 626 punten hebben.
categorie 8: Spelers die op de NRB minder dan 299 punten hebben.
Let wel: de plaats op de NRB in het onderdeel waar je de meeste punten hebt, is bepalend voor de categorie waarin je je moet inschrijven.


Inschrijven voor het Houten Senior Warming UP kan via badmintonnederland.toernooi.nl. De ervaring leert, dat diverse toernooien al vol zitten voor sluitingsdatum, dus als je graag wilt meedoen, wacht dan niet tot de uiterste inschrijfdatum ( zondag 25 augustus 2013) met inschrijven. Dus voor nu ook: Wees er tijdig bij, want vol is vol!!


Met sportieve groet,
Namens BV Houten
Everlien Salawan Bessie
Toernooisecretariaat en Wedstrijdleiding

Plaats je reactie onder dit bericht