image

2013-06-25: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Afgelopen maandag was de allerlaatste gelegenheid voor de recreanten om dit seizoen een shuttletje te slaan. Het was weer beredruk.

Met 38 spelers op de baan was het lekker druk en reuze gezellig in een zweterige OVVO-hal. Het gebruikelijke recept: vrije inloop en iedereen speelt tegen iedereen in dit keer 9 ronden van ongeveer 10 minuten.


Voor sommigen best inspannend, anderen vonden het leuk, of (het klinkt misschien wat raar, maar toch:) lekker en een enkeling ging uit zijn dak: Te gek! Ook dit keer waren er prijzen, zelfs de keuze uit meerdere, dus je kon echt gaan voor de prijzen, maar veel hielden het op een sportieve avond.


Tussendoor werd het recreantenteam OSM-VJC3 gehuldigd dat dit voorjaar kampioen is geworden door met minimaal verschil en maximaal plezier hun concurrenten te verslaan. Niet iedereen van het team was aanwezig, maar zijn díe er waren, werden flink in de bloemen gezet:

OSM-VJC3: Linda Beijert, Ronald Koenis, Peter Sijm en Fardau Breshamer
(niet op de foto: Lara Hoekstra en Hans Roberti)


Na afloop gingen veel naar de kantine voor een biertje en voor de prijsuitreiking met verrassende uitslagen:

Bij de dames:
1e: Claudia Helmond
2e: Ria Galesloot
3e: Monique Fokker


Bij de heren:
1e: Sandor Musto
2e: Michael van der Valk (net niet)
3e: Peter Sijm
En voor de anderen: weer geen prijs


Er werd nog lang nagepraat en Ronald wist nog snel wat famous last words van de deelnemers los te peuteren, je vindt ze allemaal in dit ontzettend toffe verslag terug, behalve dan het woord Verschil, daar kon zelfs hij niets mee. Als aller-, allerlaatste vertrok Wouter Tengeler met pijn in het hart: hij stopt met badminton om zich op zijn andere sportliefde: de vechtsport, te storten. Iets zegt ons dat hij volgend seizoen toch wel een keertje in de zaal zal opduiken, want het was weer een zwaar gezellige avond.


Met dank aan Nico Oosterwijk, Peter Sijm en Ronald Koenis: ze hadden het heel goed georganiseerd en werden hartstikke bedankt door de deelnemers!

Plaats je reactie onder dit bericht