image

Regio Centrum Senioren Kampioenschappen 2013.

2013-09-23: Nieuws van de Technische commissie voor senioren competitie.

Op 9 en 10 november aanstaande wordt de RSK gespeeld in de Juliana van Stolberg­hal te Amersfoort. De inschrijving sluit op zaterdag 26 oktober aanstaande of eerder indien het maximale aantal partijen is bereikt.

Zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 09.30 uur tot 18.00 uur. Er wordt gespeeld in Categorieën volgens punten op de Nationale Ranglijst. Categorie 1: Spelers die op de Nationale Ranglijst Badminton 1469 punten of meer hebben. Categorie 4: Spelers die op de Nationale Ranglijst Badminton 627 punten of meer hebben. Categorie 6: Spelers die op de Nationale Ranglijst Badminton 300 punten of meer hebben. Categorie 8: Spelers die op de Nationale Ranglijst Badminton 299 of minder punten hebben. De Nationale Ranglijst per 1 juni 2013 is van toepassing. Het onderdeel waar je de meeste punten in hebt, is bepalend voor de categorie waarvoor je je moet inschrijven.


Het wedstrijdsysteem: Bij minder dan 16 inschrijvingen gaan alle enkel- en gemengd dubbelspelen gespeeld worden volgens poule-afval systeem en anders via het afvalsysteem. Alle mannen - en vrouwen dubbelspelen worden gespeeld volgens het poule-afvalsysteem. Indien in totaal minder dan 50 inschrijvingen worden ontvangen, kan dit toernooi komen te vervallen.
Je kan voor de RSK 2013 via toernooi.nl opgeven.


Namens Badminton Nederland, RCW Centrum,
met vriendelijke groet,
Everlien Salawan Bessie
Toernooisecretariaat en Wedstrijdleiding Regio Senioren/Junioren Kampioenschappen.

Plaats je reactie onder dit bericht