Resultaat ALV

foto

01-05-14: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

In de extra ALV is met grote meerderheid gekozen dat de vereniging de zaalverhogingen van de Safari gaat bestrijden via een jaarlijkse 4%-stijging van de kosten.

De extra ALV kende een grote opkomst, de kantine was bijna te klein en er waren leden die via machtigingen hun stem lieten gelden. Het doel was om een besluit te nemen over de financiële bestrijding van de enorme zaalhuurverhoging van de Safari. Het bestuur had de vele opties die in de vorige ALV waren geopperd, uitgewerkt.

Tijdens de vergadering ontstond nóg een combinatie-optie die uiteindelijk met ruime meerderheid werd aangenomen: we houden de huidige zaaltijden aan en laten de contributie en trainingen met 4% stijgen. Dit geeft wel een negatieve begroting. Dit verlies wordt initieel opgevangen uit het eigen vermogen. Door ook de volgende seizoenen de contributie met 4% te laten stijgen, komt na 2 of 3 seizoen er weer evenwicht in de begroting en kunnen de contributiestijgingen terug naar het normale niveau (de CBS-prijsindex).

Een mooie polder-oplossing voor dit lastige probleem. Het bestuur dankt iedereen die aan de oplossing én de discussie heeft bijgedragen.


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.