image

2014-04-18: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Van de zeven VJC-teams zijn er vier kampioen geworden dit seizoen: OSM-VJC1, OSM-VJC2, OSM-VJC3 en OSM-VJC5 mogen de handdoek ophalen.

Het eerste VJC-team kent een rijke traditie aan kampioenschappen: voor Janke Scharff en Gerben van den Bosch is dit de negende titel in de afgelopen 10 jaar. Marida Löwik en Arjen van Doremalen debuteerden en wisten dus meteen goed mee te draaien. Ook in hun kampioenswedstrijd bij 't Gein was het duidelijk wie het sterkste team van poule 7 was: wéér won het team met 7-1. Het team speelde op 10 april nog een laatste wedstrijd: 8-0 dit keer, ze hebben goed laten zien hoe het moet!


OSM-VJC2 pakte hun tweede kampioenschap in hun tweede deelname aan de voorjaarscompetitie. Lara Hoekstra, Linda Beijert, Hans Roberti, Peter Sijm en Ronald Koenis draaiden dit seizoen erg goed en was het bij hun eerste kampioenschap nog met de hakken over de sloot, dit seizoen stelden ze de titel al in de voorlaatste wedstrijd veilig met een overtuigende 8-0. Ook in hun laatste wedstrijd speelden ze de tegenstander weg met een klinkende 8-0. Ze staan dus terecht bovenaan staan in hun poule.

Een goed voorbeeld doet goed volgen, want ook OSM-VJC3 won bij hun voorlaatste wedstrijd tegen Helios met een overtuigende 7-1 en daarmee zijn José van Ek, Monique Fokker, Eric van der Valk en Leen Schipper kampioen geworden in hun poule. Ook voor dit team de tweede keer dat ze de handdoek kunnen ophalen!


En op woensdag 16 april is de beslissing gevallen in de poule van OSM-VJC5. Hun laatste concurrent Houten-3 haalde niet genoeg punten om OSM-VJC5 in te halen en daarmee zijn Marijke Mos, Mieke Groen, Dawa Sherpa, Michael van der Valk en Peter Blaasse ook kampioen, ook voor de tweede keer. Het team kende een stijgende vorm en sloot af met een dubbele 8-0. Na die laatste wedstrijd was het wachten op wat Houten-3, met nog twee wedstrijden te gaan, zou doen. De lat lag voor Houten erg hoog: ze mochten geen één partij meer verliezen, maar dat deden ze toch (en wel drie) en dus is ook OSM-VJC5 kampioen!


Reacties

Uun Santosa reageerde op 29 april 2014 om 09:42 met:

Alle team kampioen kan niet beter Gefeliciteerd allemaal


Janneke Griffioen reageerde op 21 april 2014 om 18:12 met:

proficiat 4 teams goed hoor!


Ria Rijkse reageerde op 18 april 2014 om 18:33 met:

gefeliciteerd allemaal! Goed gedaan!


Ronald Koenis reageerde op 18 april 2014 om 11:51 met:

Knap gedaan & proficiat!


Alexander van Leijenhorst reageerde op 10 april 2014 om 21:39 met:

Fantastische presentatie. Gefeliciteerd!!!


Piet Elsendoorn reageerde op 5 april 2014 om 20:59 met:

Teams, van harte gefeliciteerd met jullie behaalde kampioenschap!
Laat de handdoeken maar wapperen.


Plaats je reactie onder dit bericht