image

Clubkampioenschappen voor de jeugd 2014: inschrijving geopend!

2014-04-16: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugd.

Op zaterdag 24 en zondag 25 mei zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd. De inschrijving is geopend en sluit op 3 mei!

Op zaterdag 24 en zondag 25 mei zijn de clubkampioenschappen voor de jeugd. Op zaterdag zijn de voorronden en op zondag de finales (de finales vallen gelijk met de finales van de senioren). Je moet beide dagen de hele dag beschikbaar zijn.
Iedereen kan meedoen. Of je nu net begint of al jaren competitie speelt, de clubkampioenschappen zijn er voor iedereen. We spelen in heel veel categorie├źn. Door al deze verschillende speelsterkten, heeft iedereen kans om een beker te winnen.


Je kunt je inschrijven voor het enkel- en dubbelspel en voor de mix. En hoe meer onderdelen je speelt, hoe meer bekers je mee naar huis kunt nemen.

Dus: Schrijf je in voor 1, 2 of 3 onderdelen!


Wil je wel een dubbel of mix spelen, maar weet je niet met wie, dan gaan wij van de JC zoeken naar iemand die met je meespeelt. Weet je wel met wie je wilt spelen, dan kun je dat ook opgeven.


De jeugdcommissie bepaalt zelf in welke speelsterkte je wordt ingedeeld en hoe de poules worden samengesteld.


Inschrijven kan op de site of je kunt ook het formulier dat tijdens de trainingen wordt uitgedeeld, invullen en aan Janke, Patricia of Mandy van de Jeugdcommissie geven.


Geef je zo snel mogelijk op, maar uiterlijk 3 mei!

Plaats je reactie onder dit bericht