OSM Badminton op Safarifestival

foto

04-07-14: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.
05-09-14: 1 Reactie

De sportverenigingen van MFA Safari organiseren op zaterdag 6 september het Safarifestival. Een dag vol sport in het kader van 40 jaar Maarssenbroek. Zwemvereniging MZ&PC De Fuut, OSM Badminton, OSM Basketball en volleybalvereniging VOC verzorgen op deze dag clinics, demonstraties en minitoernooitjes voor alle sportieve inwoners en bezoekers van Maarssenbroek. Het festival sluit af met een grote reünie voor de leden en oud-leden van de organiserende sportverenigingen. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door Sportfondsen, DJ Full Flavour en de gemeente Stichtse Vecht. De deelname is gratis en iedereen is welkom op deze sportieve dag. Je kan je vooraf hier inschrijven.

Het ochtendprogramma
De ochtend staat in het teken van zaalsporten voor de jeugd. Van 10.00 tot 12.00 uur kunnen kinderen tot ongeveer 14 jaar proeven aan basketbal, badminton en volleybal, allemaal in de sporthal van de Safari. Voor de kinderen die aan alle sporten hebben meegedaan, ligt een heerlijke traktatie in het verschiet én ze maken kans op een mooie prijs. Niet vergeten je zaalsportschoenen mee te nemen.

Het middagprogramma
In het zwembad:
Van 13:00 tot 14:30 verzorgt De Fuut in het zwembad clinics voor zwemmen en waterpolo voor kinderen en volwassenen.
Van 14:30 tot 15:00 zullen er demonstraties gegeven worden van wedstrijdzwemmen en waterpolo.
Van 15:00 tot 16:00 kunnen oud-leden meedoen met een waterpolowedstrijd of met bijvoorbeeld een wedstrijd 50 meter vrije slag.

In de sportzaal:
Van 13:00 tot 14:00 laten de drie zaalsportverenigingen in drie spectaculaire demonstraties zien wat hun sport in huis heeft. Om 13:20 laten de broers Dennis en Arless Tjin-Asjoe het mooiste badminton zien.
Van 14:00 tot 16:00 zijn er clinics en toernooien. Bij OSM Badminton is dat:
Van 14:00 tot 15:00 een spectaculaire badminton-clinic.
Van 15:00 tot 16:00 een open instuif-toernooi.
Check OSM basketball en VOC voor hun programma.

Aansluitend op het middagprogramma is er vanaf 16:00 een grote reünie voor alle leden en oud-leden van alle deelnemende verenigingen. De eerste consumptie is gratis!

De hele dag wordt muzikaal begeleid door de dj act Full Flavour uit Maarssen, die met zijn vele jaren ervaring het publiek feilloos aanvoelt en een spetterende sfeer weet neer te zetten.

Wil je meedoen? Je kan gewoon langskomen, inschrijven is niet verplicht, maar als je jouw plekje wilt reserveren, kan je je hier inschrijven. Voor het zwemmen is de inschrijving op de site van De Fuut.

Het sportfestival komt tot stand in samenwerking met:

Contactpersonen:
De Fuut: Monique Rooze
OSM Badminton: Marida Löwik en Alexander van Leijenhorst
OSM Basketball: Beppie Vendrik
VOC: Piet Verlaan



Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   



Reacties

Tara Franken reageerde op 5 september 2014 om 12:40 met:

Het lijkt mij leuk om lekker sportief te doen 's ochtends en misschien wel een leuke nieuwe sport er bij te doen en badminton!


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.