image

Clinic van Dennis en Arless Tjin-Asjoe !

2014-08-29: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Op het Safarifestival zaterdag 6 september geven Dennis en Arless Tjin-Asjoe een fantastische badmintonclinic. En jij kan er aan meedoen!

Al sinds onze vorige grote clinic bij het 25-jarig bestaan van OSM, azen we op een gelegenheid om de broertjes Tjin-Asjoe in Maarssen uit te nodigen. En het SafariFestival is dé kans om het te realiseren.


Dennis en Arless hebben een lange & mooie badmintoncarrière. Arless grossiert in regionale titels en heeft nationale veteranen kampioenschappen gehaald. Dennis is trainer bij VELO en bij de nationale dovenselectie. Dennis heeft zijn sporen verdiend in het eerste team van VELO. Zo werd hij in 1985 met VELO kampioen van Nederland in een team met ... onze eigen Uun Santosa. De twee zijn ook al zo lang bevriend.


Onder de naam BETA geven Dennis en Arless veel demonstraties en clinics. En nu dus ook in Maarssen! Op zaterdag 6 september geven ze vanaf 13:20 een spectaculaire demonstratieshow en van 14:00 tot 15:00 is de clinic, die we van harte aanbevelen aan al onze leden: Be there!. Aansluitend kan je meteen doorspelen op de instuiftoernooi en het drankje achteraf is ook nog geregeld op de grote reünie!


Wil je op zaterdag 6 september meedoen? Je kan je plek hier reserveren.Wat anderen er van vonden:

 • ... Deze clinic werd gegeven door de gebroeders Arles en Dennis Tjin Asjoe. De aanwezige spelers genoten zichtbaar van de clinic en ook van de demonstratie die de gebroeders aan het eind gaven.
 • ... Het was een spectaculaire avond. Een aantal jeugdleden hadden vriendjes– en vriendinnetjes mee genomen zodat de zaal vol was...
 • ...Na een leuke training van anderhalf uur volgde een grappige en bijzondere badmintondemonstratie, waarbij de 'badmintonclowns' Dennis en Arless lieten zien dat zij uitstekend konden badmintonnen!

 • Of doe inspiratie op op YouTube (vanaf 4:15).


  Reacties

  Tara Franken reageerde op 5 september 2014 om 12:42 met:

  Het lijkt mij leuk om bekende badmintonners te ontmoeten.


  Plaats je reactie onder dit bericht