image

Open dagen & startersaanbieding

2014-08-31: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Kennis maken met badminton en OSM kan op de open dagen in september. Ook dit jaar komen we weer met een aantrekkelijk starterspakket.

Open dagen
Iedereen kan een keer komen kijken op de open ochtend voor de jeugd en de open avonden voor volwassenen.


De open ochtend is op zaterdag 20 september in de Safarihal (Bisonspoor, Maarssenbroek) om 8.30 uur voor jeugd tot 12 jaar en om 9.45 uur voor jeugd van 13 tot 18 jaar. Beide groepen krijgen een leuke introductietraining onder begeleiding van onze trainers gespeeld worden. Je hebt alleen gymkleding nodig, als je geen eigen racket hebt, kun je tijdens de open ochtend een racket lenen van OSM. Voor de ouders is iemand van de jeugdcommissie aanwezig om vragen te beantwoorden.


Volwassenen die het badminton willen proberen, kunnen terecht op de open avonden: op maandag 8 september in de OVVO-hal (de blauwe sporthal op het Sportpark Daalseweide aan de Amsterdamsestraatweg te Maarssen-Dorp) en op donderdag 11 september in de Safarihal (Bisonspoor, Maarssenbroek). Beide avonden beginnen om 20.30 uur met een korte introductie, waarna u zelf kunt badmintonnen onder leiding van onze trainers. Als u mee wilt spelen, wordt u verzocht sportkleding mee te nemen (geen buitenschoenen!). De vereniging zorgt voor rackets en alle andere benodigdheden.


Starterspakketten
Volwassenen
Om u de gelegenheid te geven het badmintonnen snel onder de knie te krijgen, bieden wij u het volgende starterspakket aan: contributie voor het hele seizoen 2014-2015, inschrijfgeld, racket met hoes en de beginnerstraining.
Dit alles voor slechts € 249! (waarde €275).
U-pashouders kunnen afhankelijk van het persoonlijk budget, maximaal € 100,- korting krijgen.


Jeugd
Voor jeugdleden kost het starterspakket slechts € 167 (waarde € 198). Hiervoor krijg je ook een badmintonracket en kan je het hele seizoen trainen en spelen op zaterdagochtend. Voor jeugdleden met een U-pas is het jeugdledenpakket gratis.


Na de open dagen
Na de open dagen is er voor de nieuwe leden een training gericht op de beginnende badmintonner. Al eerder gebadmintond? Dan zijn er legio mogelijkheden om te spelen en te trainen, kijk maar bij onze activiteiten voor de jeugd en volwassenen.


Reacties

Janke Scharff reageerde op 4 september 2014 om 21:16 met:

Beste Esther,
Leuk dat je naar onze open avond komt.
Rackets hebben wij te leen.
Groeten,
Janke


Esther reageerde op 4 september 2014 om 11:21 met:

Hallo,


Graag zou ik aankomende maandag 8 september naar de openavond willen komen op het Sportpark Daalseweide. Moet ik mezelf hiervoor nog opgeven of kan je gewoon komen om half 9? En ik hoef dus zelf nog geen racket mee te nemen? Alleen sportkleding?
Ik hoor het graag!


Met vriendelijke groet,


Esther Lodder


Plaats je reactie onder dit bericht