image

2014-09-07: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

Op zaterdag 6 september deed OSM Badminton mee aan het Safarifestival. Een dag vol sport in het kader van 40 jaar Maarssenbroek. Samen met zwemvereniging MZ&PC De Fuut, OSM Basketball en volleybalvereniging VOC verzorgden we op deze dag clinics, demonstraties en minitoernooitjes.

Het ochtendprogramma
Vanaf 09:00 waren Janke Scharff, Marida Löwik, Peter Sijm en Ronald Koenis in de weer om de zaal en de stand van OSM in te richten. Om 10:00 werd het Festival geopend en even later waren onze banen ingenomen door enthousiaste kinderen die in drie shifts langs de drie zaalsporten gingen om te proeven aan de sport. Ongeveer 40 kinderen namen er aan deel en dat is in vergelijking met de opening van de Safari een heel hoge opkomst. Ze kregen allemaal een uitnodiging voor de open ochtend mee, dus wie weet zien we ze daar terug. Aan de inzet van het OSM-team, inmiddels aangevuld met ouders en jeugdleden, zal het niet liggen!Het middagprogramma
Nu werd het zwembad benut, waardoor de zaal de tweede viool moest spelen. De demonstratie van OSM Basketball was onderhoudend, en de show van Dennis en Arless Tjin Asjoe was ronduit geweldig! Met mooie trucjes en veel entertainment wisten ze het publiek te vermaken. We hebben twee stukjes opgenomen:


Daarna draaiden ze meteen een clinic, waarbij onze OSM'ers een intensieve, maar vooral ook léuke training afwerkten, afgesloten door een tosstoernooitje. Noviteit was dat de baanindeling op basis van getrokken kaarten ging. Dat pakte leuk uit, vooral omdat de clinicgevers af en toe een racketje hielpen als de tegenstand te groot werd. Daarna konden we bijkomen op de afsluitende borrel.


We kijken terug op een geslaagde dag en er zijn al plannen om dit tot een terugkerend evenement te maken.
De foto's.


Het sportfestival komt tot stand in samenwerking met:

Plaats je reactie onder dit bericht