image

2007-09-18: Nieuws van de Jeugdcommissie voor jeugdcompetitie.

De jeugdteams van OSM bereidden zich voor op de competitie in het opwarmtoernooi van Houten: een verslag en de foto's.

Zondag 23 september is het eindelijk zover. Dan begint de badmintoncompetitie. Veel jeugdleden van OSM badminton kijken hier al weken naar uit. OSM is met 7 teams zwaar vertegenwoordigd op deze regionale competitie. Nou ja, regionaal moet toch met een korreltje zout genomen worden. In de regio 'Centrum' waartoe Maarssen behoort, vallen oa. ook Nijmegen, Leerdam en Zeewolde.


Afgelopen zaterdag vond het 'Warming-Up' toernooi in Houten plaats, waarop een grote afvaardiging van OSM terug te vinden was. Het toernooi was flink bezet en prima georganiseerd. Complimenten voor de organisatie van BV Houten, die op één dag ruim 200 wedstrijden de revue liet passeren. OSM liet zich op dit toernooi van zijn goede kant zien. Met 2 derde plaatsen voor Elano en de mix van Jadine & Feye, 3 tweede plaatsen van Amber & Cyril, Emma & Tim en Emma & Jadine deed OSM het niet slecht. Maar de klapper was toch voor Kim de Graaf, die nu al alle dames achter zich liet en een eerste plaats opeiste. Kijk hier voor foto's van dit toernooi.


De jeugd van OSM is dan ook vast beraden om beter te presteren dan afgelopen seizoen. Het jongste team van OSM was volledig aanwezig op het toernooi in Houten. Een slimme zet, want Houten is hun eerste tegenstander; hebben ze toch even kunnen ruiken aan hun tegenstanders die zij aankomende zondag in onze eigen Bisonhal mogen verwelkomen. De teams 6 en 7 hebben het afgelopen jaar al kunnen ruiken aan de competitie en zij hebben zich nu goed voorbereid. Ook team 5 speelde vorig jaar in een nieuwe samenstelling en zij zijn vast beraden om dit jaar hard van start te gaan. Dat dit gaat lukken, hebben zij laten zien in Houten, waar zij maar liefst twee 2de en een 3de plaats veroverden. Ook team 4 is er klaar voor. Elano, die al vanaf begin juli uitkeek naar het begin van het nieuwe seizoen, heeft, naar verluid, in de vakantie met name getraind op een snelle polsbeweging. Dit jaar wordt hun doorbraak verwacht. Team 3 is aangevuld met twee nieuwe gemotiveerde heren. Zij zullen het nog moeilijk krijgen, echter in deze samenstelling moeten zij in staat zijn om het hoofd koel te houden. Team 2 is een heren team. Met de klasse die in dit team aanwezig is, kunnen ook zij hoge ogen gaan gooien. En natuurlijk hebben we het sterke OSM-J1. Zij komen uit in de klasse onder 19. Dit zeer ervaren team had vorig jaar wat pech door de blessure van Vincent. Zijn vervanger Geovanni is nu in het team opgenomen. Met 3 heren en 2 zeer sterke dames, zullen zij OSM in deze hoogste klasse vertegenwoordigen.


De teams J2, J4, J6 en J7 zullen aankomende zondag thuis spelen. Daarnaast speelt ook het seniorenteam 4 thuis en niet te vergeten, ook het eerste team begint dan met een thuiswedstrijd in de 4de divisie. Al met al zal het aankomende zondag knallen in de Bisonhal. Vanaf 10.00 uur is de tribune open voor iedereen. Wil je meer weten over de competitie of wil je zelf badmintonnen, kijk dan op www.osmbadminton.nl. Een keertje meespelen kan altijd geregeld worden.

Plaats je reactie onder dit bericht