image

2015-01-18: Nieuws van de Technische commissie voor senioren.

De clubkampioenschappen senioren zijn dit jaar op 15 februari. Inschrijven kan t/m 1 februari.

Omdat de opkomst van de clubkampioenschappen het afgelopen jaar tegenviel, hebben we als test de datum voor de senioren naar voren gehaald. De clubkampioenschappen zullen dit jaar al gehouden worden op zondag 15 februari!


In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn er op dezelfde dag géén jeugdkampioenschappen. Dit betekent dat de senioren van 10.00 tot 16.00 uur 9 banen tot hun beschikking hebben. Voldoende tijd en ruimte dus om er een geweldig toernooi van te maken.


Dit jaar worden de deelnemers sowieso verdeeld over verschillende categorieën. Er zal dan ook gestreden worden om maar liefst 10 kampioenschappen! Te weten:
- heren enkel competitie (wisselbeker)
- heren enkel recreant
- dames enkel competitie (wisselbeker)
- dames enkel recreant
- heren dubbel competitie
- heren dubbel recreant
- dames dubbel competitie
- heren dubbel recreant
- mix dubbel competitie
- mix dubbel recreant

Geen excuus meer om je niet in te schrijven dus! Want zoals altijd is het ontzettend slecht weer op deze datum. Een prima zondag dus om je familie en vrienden mee te nemen naar de Safari, zodat ze je aan kunnen moedigen tijdens de wedstrijden.

Er wordt ook dit jaar weer gespeeld op tijd (het bekende fluitje), zodat er zoveel mogelijk wedstrijden gespeeld kunnen worden. Op verzoek van velen zullen er wel meer pauzes ingelast worden tussen de wedstrijden.

Geef bij je inschrijving duidelijk aan in welke categorie en eventueel met wie je deel wilt nemen. Als je nog geen partner hebt gevonden zullen wij ons best doen om je te koppelen!

Ik hoop heel veel inschrijvingen te mogen ontvangen.

Vriendelijke groet,
Marida Löwik
TC

Plaats je reactie onder dit bericht