image

2008-11-17: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Jaarlijkse SMIT-toernooi was wederom een succes. Het beginnerstoernooi was bescheidener, maar niet minder fanatiek.

SMIT
Afgelopen donderdag speelde zich in de Bisonhal te Maarssen weer het jaarlijkse SMIT toernooi af van OSM badminton, het jaarlijkse evenement waarbij spelers van de vereniging vrienden en kennissen een avondje uitnodigen om mee te doen met een gezellig dubbeltoernooi.
Aanvankelijk leek het aantal deelnemers mee te vallen, maar naarmate de tijd verstreek stroomden de inschrijvingen geleidelijk binnen, waarna het toernooi succesvol kon worden gestart.
Na een vijftal rondes te hebben gespeeld werd duidelijk dat er een aantal spannende partijen zijn gespeeld. De pouleschema’s met eindstanden gaven aan dat alle eindscores van de duo’s erg dicht bij elkaar lagen. Echter, iedere poule kende toch wel een kopppel dat net even boven de rest uit wist te steken (speltechnisch dan), met als resultaat de volgende drie poulewinnaars:
Poule 1: Agnes en Elano Nijkamp
Poule 2: Roy en Bas Nieraeth
Poule 3: Michel Post en Ronald Koenis
SMIT-winnaars
foto Jan Nijkamp


Beginnerstoernooi
Tegelijkertijd werd het beginnertoernooi gehouden onder de bezielende leiding van trainer John van Rooijen. Hoewel de opkomst onder verwachting bleef, werd er wel fanatiek gebadmintond en lieten de beginners, die sinds september lid zijn, zien wat ze konden. Dit jaar was Heleen Boone de beste, gefeliciteerd!

Plaats je reactie onder dit bericht