OSM Badminton op Safari in Beweging

foto

19-08-15: Nieuws van het Bestuur voor iedereen.

12 organisaties die actief zijn in MFA Safari, organiseren op zaterdag 5 september het festival Safari in beweging. Een dag vol sport en activiteiten voor iedereen, en OSM Badminton doet natuurlijk mee!

Na het succesvolle Safarifestival in 2014 kunnen de Maarssenaren ook dit jaar een dag vol sport en actie beleven in de Safari in Maarssenbroek. Nu uitgebreider dan ooit en de toegang is gratis!

Dus neem je sport- en zwemkleding mee en breng de Safari in Beweging!

Zaalclinics
De opening is om 12:15 en dan start het programma met een serie van vier korte clinics achter elkaar. Deelnemers kunnen kiezen uit: volleybal, badminton, basketbal, pilates, weerbaarheidstraining of yoga. Om 14:30 sluiten deze zaalclinics af met ijsjes voor iedereen die vier clinics heeft gevolgd, en maken de deelnemers kans op één van de vele prijzen die beschikbaar zijn gesteld door de verenigingen.

Waterclinics
Vanaf 15:00 gaat het verder in het zwembad: deelnemers kunnen meedoen aan zwemclinics en waterpoloclinics. Voor de volwassenen is er om 15:00 een aquafitness clinic: zweten in het water. En voor aankomende moeders start om 16:00 een clinic zwangerschapszwemmen. Rond 16:30 sluiten de waterclinics óók met ijsjes voor de deelnemers en er worden waterprijzen verloot.

En nog veel meer
De Bibliotheek organiseert doorlopend workshops, zoals (voor)lezen met gebaren, lezen met gekleurde leeslineaal en deelnemers kunnen spelen met nieuwe technologieën, zoals Google glass, 3D-printen en Little bits. FysioPourier zal de hele middag bijzondere activiteiten bieden, geschikt voor kinderen én volwassenen. Kakelbont Kids zal aan kinderen laten zien én beleven wat je allemaal kunt doen met theater en kunst.

Gratis deelname
Wil je meedoen? Dat kan: als je mee wilt doen aan de zaalclinics kan je je om 12:15 melden en binnensportkleding is bij de sport-clinics handig. Voor de waterclinics, die om 15:00 beginnen, heb je natuurlijk zwemkleding nodig. De Bibliotheek, BSO Kakelbont Kids en FysioPourier zijn van 12:15 tot 15:30 open. De deelname is vrijblijvend en geheel gratis! Kom langs op zaterdag 5 september en breng de Safari in Beweging!

Safari in Beweging is een samenwerking van:


de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen

BSO Kakelbont kids - Villa Safari

FysioPourier

Gemeente Stichtse Vecht

in-Ki Yoga

Jeugd-Punt Stichtse Vecht

Junior-Fit

Maarssense zwem- en poloclub De Fuut

OSM Badminton

OSM Basketball

Sportfondsen Stichtse Vecht- zwembad Safari

Verloskundigenpraktijk De Vecht

Volleybalvereniging VOC Maarssen

De Poster:


Deel dit op:   Facebook    WhatsApp    Email   


Reageren? Zet je reactie onder dit bericht

We delen je emailadres niet met anderen.