image

2015-09-06: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Op zaterdag 5 september kwam de Safari massaal in beweging: heel veel mensen deden mee aan de clinics, óók aan die van OSM Badminton.

Na maanden voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan zo ver: van 12:00 tot 16:30 konden de Maarssenaren kennis maken met alle aanbieders van activiteiten van de Safari. Dat ging van zwemmen via yoga en kunstworkshops tot sporten en een massage door de fysio na afloop.OSM Badminton was present met een team van voorlichters en clinicgevers. Marida Löwik, Yuki Tse, Geert-Jan Fluitman, Peter Sijm, Romano Gelder en Ronald Koenis waren namens OSM deze middag in touw en zagen meer dan honderd bezoekers langskomen en tussen de 40 en 50 kinderen namen deel aan één van de vier badmintonclinics.


Na afloop kregen de deelnemende kinderen een ijsje en konden ze prijzen winnen, waaronder twee badmintonrackets. De conclusie van het OSM-team: het was een mooie en geslaagde middag en we hebben veel enthousiaste aspirant-badmintonners ontmoet, die we vast op onze open dagen terug gaan zien!


Als je wilt weten wat je allemaal hebt gemist: het programma van Safari in Beweging en we hebben de foto's nog.

Plaats je reactie onder dit bericht