image

Wereldkampioen Uun Santosa uitbundig gehuldigd

2015-10-03: Nieuws van de Redactiecommissie voor iedereen.

Uun is wereldkampioen bij de herendubbel veteranen 55+ en werd gister door de club uitbundig gehuldigd.

OSM Badminton heeft haar hoofdtrainer Uun Santosa gehuldigd voor het behalen van de wereldtitel herendubbel op het WK Veteranen 2015 in Zweden.


Martijn Koenis, teamcaptain van OSM-1, sprak de kersverse wereldkampioen toe. Als teamgenoot had hij al gemerkt dat Uun in topconditie was na een hele zomer trainen. Die topvorm resulteerde in een overtuigende gouden medaille met zijn dubbelpartner Simbarsono Sutanto. De tactiek met de snelle Simbarsono voorin en de stabiliteit van Uun achterin werkte perfect. In de finale kwam het duo alleen in de eerste set onder druk, maar toen die eenmaal was gewonnen, liep het duo in de tweede set over de tegenstander heen. Namens heel OSM Badminton kreeg Uun een feestelijk koffiepakket en een kaart met vele felicitaties voor deze topprestatie van zijn clubgenoten van OSM Badminton.


Uun gaf aan dat hij het erg waardeerde dat veel mensen zijn prestaties in Zweden volgde. Omringd door al zijn pupillen van de vrijdagavondtraining, kon hij het niet nalaten hen te motiveren om veel te trainen, zodat ook zij steeds beter worden en het maximum uit hun talent halen.


We zijn supertrots Uun te hebben als trainer!

Meer foto's in dit fotoalbum.


Reacties

Rob van der Pot reageerde op 3 oktober 2015 om 23:03 met:

Dag Uun, nog van harte proficiat met het behalen van je titel en vooral ook je bescheidenheid. Niet veranderd in al die jaren. Een compliment!!


Guus van der Vlugt reageerde op 3 oktober 2015 om 21:32 met:

Uun,


Gefeliciteerd met je wereldtitel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik je nog niet ontdekt had tussen alle successen van de andere Nederlanders. Zal wel met je bescheidenheid te maken hebben. :)


Guus van der Vlugt


Plaats je reactie onder dit bericht