image

2015-10-14: Nieuws van de Technische commissie voor senioren recreanten.

Op zaterdag 19 maart 2016 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. Schrijf je in!

Beste sportvrienden,

Op zaterdag 19 maart 2016 vindt in Arnhem het altijd gezellige Landelijk Recreanten Team Toernooi van Badminton Nederland plaats. Het zou leuk zijn om wederom met een grote groep van OSM deel te nemen, Ik verzoek jullie zo spoedig mogelijk aan te geven of jullie mee gaan. De deadline voor de inschrijving is mij nog niet bekend, ik heb alleen een vooraankondiging ontvangen.


Je kunt je individueel, maar ook als team (minstens twee heren en twee dames) bij mij opgeven.


Het Landelijk Recreanten Team Toernooi (LRTT) is een jaarlijks groots evenement dat specifiek wordt georganiseerd voor “recreanten” van Badminton Nederland. Dit toernooi is voor velen onder de recreatieve badmintonspelers een begrip. Tijdens dit toernooi worden in een doordraaiend rooster dubbel- en mixpartijen gespeeld op tijd. Er wordt dus door alle deelnemers zoveel mogelijk gespeeld. Een hele dag intensief spelen tegen teams uit het hele land in een supergrote hal is voor velen dé jaarlijkse happening die niet gemist mag worden!!

Groet,
Gerben van den Bosch


Reacties

Marleen Koster reageerde op 14 oktober 2015 om 13:18 met:

ik wil me wel opgeven :)


Plaats je reactie onder dit bericht